מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמישהי03/01/2013
היי יש לי שאלה עשיתי בדיקה לפני כמה שבועות ויצא לי חיובי ה-Chlamydia Trachomatis DNA | וחיובי ה- Ureaplasma urealyticum
הרופא נתן לי את תרופה ששחכתי את השם שלה שלוקחים אותה 3 ימים והיא עוזרת מסוג אזניל. 10 ימים אחרי נבדקתי שוב בכלמדיה ולא ב-Ureaplasma urealyticum
ויצא שלילי לכלמידיה. עכשיו רציתי לדעת האם התרופה הזאת היא נגד 2 המחלות האלו נגד כלמדיה ונגד Ureaplasma urealyticum? ומה זה Ureaplasma urealyticum?
אם יצא לי שלילי בכלמדיה זה אומר שאמור לצאת שלילי גם בUreaplasma urealyticum?
והאם זה שיצא שלילי זה סופי? כי עשיתי אותה בבדיקת שתן וזה משנה אם כמות השתן היתה מעטה או הרבה? או שעדיף שוב להבדק ליתר ביטחון? עשיתי אותה בבוקר בשתן השני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
מישהי03/01/2013האם כלמדיה יכולה לחזור אליי סתם ככה גם כשהתשובה יצאה שלילית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר03/01/2013אין צורך לטפל באוראפלזמה, לא מדובר על מחלה או זיהום קליני. כלמידיה עשויה לחזור אם תדבקי שוב - חשוב שגם בן הזוג שלך יטופל.
בברכה,
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
מישהי15/01/2013אם התרופה לא תעזור לאוראופלסמה איך היא יכולה להעלם? האם היא עוברת לבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר16/01/2013אוראופלזמה קיימת בנרתיק האישה באופן קבוע אצל הרבה נשים, וברוב המכריע של המקרים אינה גורמת מחלה ואין צורך לטפל בה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)