שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מישהי
    03/01/2013

היי יש לי שאלה עשיתי בדיקה לפני כמה שבועות ויצא לי חיובי ה-Chlamydia Trachomatis DNA | וחיובי ה- Ureaplasma urealyticum
    הרופא נתן לי את תרופה ששחכתי את השם שלה שלוקחים אותה 3 ימים והיא עוזרת מסוג אזניל. 10 ימים אחרי נבדקתי שוב בכלמדיה ולא ב-Ureaplasma urealyticum
    ויצא שלילי לכלמידיה. עכשיו רציתי לדעת האם התרופה הזאת היא נגד 2 המחלות האלו נגד כלמדיה ונגד Ureaplasma urealyticum? ומה זה Ureaplasma urealyticum?
    אם יצא לי שלילי בכלמדיה זה אומר שאמור לצאת שלילי גם בUreaplasma urealyticum?
    והאם זה שיצא שלילי זה סופי? כי עשיתי אותה בבדיקת שתן וזה משנה אם כמות השתן היתה מעטה או הרבה? או שעדיף שוב להבדק ליתר ביטחון? עשיתי אותה בבוקר בשתן השני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

מישהי
    03/01/2013

האם כלמדיה יכולה לחזור אליי סתם ככה גם כשהתשובה יצאה שלילית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    03/01/2013

אין צורך לטפל באוראפלזמה, לא מדובר על מחלה או זיהום קליני. כלמידיה עשויה לחזור אם תדבקי שוב - חשוב שגם בן הזוג שלך יטופל.
    בברכה,
    ד״ר בינה כהן סחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

מישהי
    15/01/2013

אם התרופה לא תעזור לאוראופלסמה איך היא יכולה להעלם? האם היא עוברת לבד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    16/01/2013

אוראופלזמה קיימת בנרתיק האישה באופן קבוע אצל הרבה נשים, וברוב המכריע של המקרים אינה גורמת מחלה ואין צורך לטפל בה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו