מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה...יעל05/01/2013
היי,
אני יוצאת עם בחור כבר כמעט שנה והוא הראשון שלי. לפניי הוא שכב עם כ- 5-6 בנות ורק עם אחת בלי קונדום, לפני חודשיים בערך הוא ערך בדיקת איידס והכל יצא תקין.
קיימתי עמו מין אוראלי פחות מעשר פעמים ואני מפחדת שמא יש סיכון שחליתי בסרטן הפה. האם הדבר אפשרי? אשמח לתשובה בהקדם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה... - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר07/01/2013יעל שלום,
אני חושבת שאת מפריזה לגמרי בדאגתך. נכון שישנם נגיפים שעוברים בדרכי המין, כמו HPV, שעלולים לגרום לסרטן - אולם מדובר על מצב שמצריך שילוב של גורמים שונים, ולוקח שנים להתפתח - ולשמחתנו, ניתן לאבחון מוקדם במצבו הטרום סרטני. לא כל קיום יחסים לא מוגן גורם להדבקה במחלת מין, לא כל אדם שהיו לו כמה פרטנרים מיניים בהכרח נושא מחלת מין, ולא כל הדבקה גורמת להתפתחות סרטן.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אורח חייכם בריא?
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)