עזרה דחוף..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף..
    מודאג..
    09/01/2013

שלום רב.בבדיקת שתן מצאו לי שני חיידים. mycoplasma hom-pcr + u.ureal/parvum . התסמינים שלי הם רייח חריף מאד בשתן ובכלל בכל האיזור שם. קושי בהוצאת זרע מיעוט זרע וחוסר הנאה בזמן שפיכה. לעיתים שריפה בשתן. והמון זמן לוקח לגמור. רופא המשפחה רשם לי אנטיביוטיקה כלשהי(לא זוכר את שמה) וזה לא עזר. לאחר מכן נתן זריקה בטוסיק נראה לי של רוצפין וכדורים דוקסילין לשבועיים. זה גם לא עזר. הוא לא יודע איזה כדורים לתת לי.. אולי תייעץ לי איזה כדורים אמורים לנקות את הכולירע הזה ? אודה על תשובה מהירה.הרבה תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף..

הוספת תגובה

• אני רק אוסיף..

מודאג..
    09/01/2013

שיש לי גם תחושבה מוזרה באיזור האשכים ופי הטבעת.. מעין גירוד שריפה משהו הזוי ..תודה ענקית לעוזרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיקופלסמה

ד``ר רונן הולנד
    09/01/2013

כדי לכסות היטב מיקופלסמה צריך טיפול באזיטרומיצין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי היה מיקופלסמה גנטליום

נעמה
    10/01/2013

סבלתי 4 חודשים קיבלתי דוקסילין שלא עזר וגם אזיתרומיצין לא עזר לי.
    מה שהכי עזר היה ציפרו אבל בזמן האחרון אני מגלה שיש מצב שזה חוזר לי שוב.. הלוואי ואני טועה! כנראה שאין תרופה לזה!
    ארור!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו