מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפסאנונימי16/01/2013
שלום, אף פעם לא היה לי הרפס בשפתיים וגם לא באיבר מין, עשיתי גם בדיקות std, הכל שלילי.
אני בת 20.
לבן הזוג שלי יש הרפס בשפתיים, אבל לא באיבר מין, והוא גם עשה בדיקות והכל שלילי.
שמעתי משהו לא חד משמעי: ההרפס מדבק רק בזמן התפרצות. האם זה אומר שאנחנו יכולים לקיים מין אוראלי ולא להדבק באיברי מין? (כלומר אני לא אדבק באיבר המין מהשפתיים שלו כשאין התפרצות?)
תודה על המענה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר16/01/2013שלום,
אכן, הרפס השפתיים (הרפס מסוג 1) אינו מדבק שלא בזמן התפרצות וניתן לקיים מין אוראלי (או להתנשק) ללא חשש להדבקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר, שאלה נוספת
אנונימי16/01/2013שמעתי שיש מקרים של הרפס בשפתיים בעקבות סוג 2. איך אפשר לדעת מה הסוג בוודאות, והאם גם סוג 2 מתנהג באופן דומה ל-1 כשהוא בשפתיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר, שאלה נוספת - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר16/01/2013בדר"כ הרפס השפתיים הוא סוג 1, הרפס גניטלי עשוי להיות סוג 1 או 2.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לגמרי ברור לי
אנונימי17/01/2013איך הרפס 2 מתנהג? באותה הצורה כמו 1? מדבק רק בהתפרצות?
והאם יכול להיות הרפס 2 באיברי מין או שפתיים ולא יודעים על זה כי מעולם לא התפרץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לגמרי ברור לי - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר17/01/2013הרפס 2 עלול להדביק גם ללא נגעים חיצוניים, בעיקר בשנה הראשונה אחרי הדבקה. ההדבקה הראשונית במרבית המקרים מלווה בחום, חולשה, ונגעים המלווים בכאב כך שלא שכיח שהדבקה ראשונית תעבור באופן לא מורגש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)