טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רציתי לדעת בבקשה איזה סוג של מחלות מין יוצרות מלא פצעים סביב הפה פרט להרפס אובחנה אצלי כלמידיה האם מחלת מין זאת יכולה לגרום לפצעים סביב הפה אני מדבר על ממש המון פצעים בנוסף יש לי כאבי פרקים לא רציניים מעין כאבים באים והולכים
קראתי במאמר שתסמין ל HIV גם מתבטא במלא פצעים סביב הפה וכאבי פרקים האם זה נכון
אני ממש חושש בבקשה תנו לי תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום, ישנן הרבה מחלות שגורמות לפצעים בפה, חלקן מחלות מין וחלקן לא מחלות שעוברות בדרכי המין. אין אפשרות לשער בפורום ממה אתה סובל, כאמור לא מחייב שזו תהיה מחלת מין. מומלץ לפנות לבדיקת רופא משפחה. בברכה, ד"ר בינה כהן-סחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד