סיפור שלא ניגמר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיפור שלא ניגמר
    מודאג..
    22/01/2013

כבר כמה חודשים שאני סובל מהפרשות מציקות מאיבר המין. צריבה בשתן. חוסר הנאה וצריבה בעת גמירה.והרגשת גרד/שרפה באיזור החלחולת. טופלתי באנטיביוטיקה (לא זוכר את שמה..לא עזר) לאחר מכן זריקה בטוסיק וכדורי דוקסילין לשבועיים. לא עזרו. ולאחר התייעצות כאן עם ד"ר רונן התחלתי טיפול של אזיתרומיצין.2 כדורים ביום הראשון ובהמשך כדור ליום ל4-5 ימים. אני עדיין עם אותן התופעות. זה ממש מציק . מה עליי לעשות? אלו כדורים אמורים לנקות את הכולירע הזה? רופא המשפחה שלי אובד עיצות וגם אני. אנא עזרתם!! תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיפור שלא ניגמר

הוספת תגובה

• סיפור שלא ניגמר - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    22/01/2013

שלום,
    פירטת את התרופות שקיבלת אבל מה היתה האבחנה? האם נלקחה תרבית שהוכיחה על איזה זיהום מדובר? אם כל כך הרבה טיפולים אנטיביוטים לא עזרו, יש מקום לשקול שוב האם האבחנה הראשונה היתה נכונה ואולי מדובר במשהו אחר, או בשני דברים במקביל.
    לדעתי כדאי לפנות לייעוץ נוסף, אצל אורולוג או זיהומולוג שעוסק במחלות מין.
    בברכה,
    ד"ר בינה כהן-סחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נלקחו בדיקות ולהלן החיידקים...

אורן
    23/01/2013

סליחה ששכחתי לציין בהודעה הקודמת. בדיקת שתן ותרבית העלו 2 חיידקים אוראופלסמה ומיקופלזמה הומיניס .אשמח לדעת אם יש טיפול שאמור לנקות אותי מהצרות האלה. אני מהבחורים הלא כלכך אחראיים ולא מרבה לשים קונדום מה שגורם לצערי להדבקה של הפרטנריות. יש לציין שבזמן הטיפול ולאחריו לא קיימתי יחסים מוגנים בכדי למנוע ״ הדבקה חוזרת ״. הבעיה שלי לא ניפתרת ואני ממש סובל. אובד עצות ומקווה לפיתרון דרככם. תודה מראש לעוזרים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכתם אותי ...

אורן
    23/01/2013

מחכה לתשובה ממכם בכדיי לפנות לרופא המשפחה לקהלת טיפול מתאים. תודה על זמנכם !אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו