מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קיימתי יחסי מין לא מוגניםטל04/02/2013
אהלן לפני כמה ימים(יום חמישי )קיימתי יחסי מין ללא קונדום(פעם ראשונה שזה קורה לי ) עם איזה אחת במועדון(שאני לא מכיר ) אני לא מתכון לפרט תסיבות שגרמו לכך רק שבאמת נהגתי בטיפשות , בכל מקרה יום למחרת שקמתי עלו בי חששות להדבקות במחלות מין .
ורציתי לדעת איך אלי לנוהג אחרי המקרה הזה? יש צורך לעשות בדיקות? איך אלי לנוהג?
עוד כמה פרטים : אני בן 23 , יחסי המין היו מלאים אני לא זוכר אם היה אוראלי מה שכן בטוח לא היה אנאלי.
מחכה לתשובות , תודה . ( אגב אין צריך להטיף מוסר אני מספיק מבואס שנתתי למקרה כזה לקרות .)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיימתי יחסי מין לא מוגנים - תגובה
ד``ר רונן הולנד04/02/2013אם אין לך תסמינים כמו צריבה או הפרשה או פצעים חדשים על הפין, אז כדאי לחכות כשלושה שבועות ואז לבצע בדיקת שתן כללית + PCR STD. רופא המשפחה יוכל להפנות אותך.
חודשיים אחרי המגע כדאי לבצע בדיקת דם לאיידס + סיפיליס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב
טל04/02/2013אגב לשאלה שאולי תשאלו אותי אני כבר יענה עכשיו
למה אני חושב שאולי נדבקתי באיזה מחלה?
אז כך לא היה שום סימן עדין לאיזהשהו מחלה למעשה הדבר היחידי כרגע שגרם לי לחששות זה שהבחורה שאייתה קיימתי תיחסיים לא הפריע לה בכלל וזה מוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)