קיימתי יחסי מין לא מוגנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיימתי יחסי מין לא מוגנים
    טל
    04/02/2013

אהלן לפני כמה ימים(יום חמישי )קיימתי יחסי מין ללא קונדום(פעם ראשונה שזה קורה לי ) עם איזה אחת במועדון(שאני לא מכיר ) אני לא מתכון לפרט תסיבות שגרמו לכך רק שבאמת נהגתי בטיפשות , בכל מקרה יום למחרת שקמתי עלו בי חששות להדבקות במחלות מין .
    ורציתי לדעת איך אלי לנוהג אחרי המקרה הזה? יש צורך לעשות בדיקות? איך אלי לנוהג?

עוד כמה פרטים : אני בן 23 , יחסי המין היו מלאים אני לא זוכר אם היה אוראלי מה שכן בטוח לא היה אנאלי.
    מחכה לתשובות , תודה . ( אגב אין צריך להטיף מוסר אני מספיק מבואס שנתתי למקרה כזה לקרות .)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיימתי יחסי מין לא מוגנים

הוספת תגובה

• קיימתי יחסי מין לא מוגנים - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    04/02/2013

אם אין לך תסמינים כמו צריבה או הפרשה או פצעים חדשים על הפין, אז כדאי לחכות כשלושה שבועות ואז לבצע בדיקת שתן כללית + PCR STD. רופא המשפחה יוכל להפנות אותך.

חודשיים אחרי המגע כדאי לבצע בדיקת דם לאיידס + סיפיליס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אגב

טל
    04/02/2013

אגב לשאלה שאולי תשאלו אותי אני כבר יענה עכשיו
    למה אני חושב שאולי נדבקתי באיזה מחלה?
    אז כך לא היה שום סימן עדין לאיזהשהו מחלה למעשה הדבר היחידי כרגע שגרם לי לחששות זה שהבחורה שאייתה קיימתי תיחסיים לא הפריע לה בכלל וזה מוזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו