הפרשה מהנרתיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשה מהנרתיק
    נעה
    11/03/2008

שלום ד"ר!
    לאחר קיום יחסי מין הופיע אצלי הפרשה מוגברת בצבע ירקרק/צהבהב. בדר"כ אין לי הפרשות מעין אלה וזה מאוד מדאיג אותי.יש לציין שאין שום ריח או גרד או כל סימן על איבר המין.יש לי כאבים בפתח איבר המין. האם נגרמה איזשהי דלקת?יש לציין שזה קרה אחרי כמעט שנה שלא שכבתי עם מישהו וזה היה די אינטנסיבי האם הגוף אולי "קיבל טראומה"?אתה חושב שיש צורך באיזשהו טיפול?זה קרה לפני מספר ימים יש שיפור בכאב אך ההפרשות עדין ישנן והכאב פחת ואני לפני מחזור,האם ההפרשות קשורות לכך?אודה לך על תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשה מהנרתיק

הוספת תגובה

• הפרשות מהנרתיק

ד''ר סרג' גרדשטיין
    19/03/2008

שלום רב,

זו דלקת , חשוב לבר ממה היא נגרמה, זה יכול להיות "מחלת מין " כגון זיבה או כלמידיה או טריכומונס וזה גם יכול להיות דלקת לא ספציפית פשוטה . בכל מיקרה כאמרו יש לבר ר ולהתחיל טיפול אנטיביוטי.

בברכה

ד"ר גרדשטיין - [a href='http://www.std-clinic.co.il' id='link']מרפאת STD למחלות מין [/a]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו