מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיכויי הדבקה hivעמיר08/02/2013
שלום דוקטור,
לפני חודשיים שכבתי עם מישהו (גבר) שאני לא מכיר דרך האינטרנט (הייתי בצד המקבל).
יחסי המין היו מוגנים עם קונדום כולל המין האוראלי.
יש לציין שצרכתי מין בתשלום מאישה כשבועיים לפני. גם יחסי המין האלו היו מוגנים עם קונדום.
למרות שיחסי המין עם הגבר היו מוגנים אני חש חרדה גדולה שמא אולי היה חור מיקרוסקופי בקונדום
או שחס וחלילה ישנו סיכוי אחר להדבקה בhiv.
אני ממש חי בחרדה ולא מסוגל לעבוד כמו שצריך או ללמוד כמו שצריך.
אני סטרייט בעיקר וחושש שעולמי יחרב עליי. אני לא מסוגל לעשות בדיקה רגילה עם שבוע המתנה.
בקושי חצי שעה אני מסוגל לחכות בבדיקה המהירה. אבל עברו רק חודשיים וצריך להמתין 3 חודשים לבדיקה מהירה.
כבר נבדקתי בעבר אבל הגברים ששכבתי איתם לא היו מנוסים ככל הידוע לי, והגבר הזר שהכרתי באינטרנט נראה לי מנוסה מאוד ומרובה פרטנרים ולא ידוע לי הסטטוס שלו ואפילו לא הטלפון שלו.
כל רגע פנוי אני מפוחד ומרגיש איך הלב פועם בחוזקה כשאני מנסה להירדם.
לא יודע מה לעשות עד הבדיקה וממש צריך להתייעץ עם רופא שירגיע אותי.
בבקשה תעזרו לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויי הדבקה hiv - תגובה
ד``ר רונן הולנד09/02/2013שלום
אם יחסי המין היו עם קונדום, הסיכוי להדבקה באיידס הוא קטן מאוד.
יש להקפיד על מספר כללים עם קונדום :
1. קונדום מתוצרת חברה ידועה שנקנה בבית מרקחת ולא בפיצוציה.
2. הקונדום בתוקף, לפי התאריך הכתוב עליו
3. הקונדום נשמר בתנאים נכונים - בקופסא ולא במקום בו יש לחץ (לא בכיס האחורי)
4. בזמן החדירה שימוש בג'ל ולא בחומרים על בסיס שומני
5. אם אתה הצד הנחדר - תמיד תביא קונדום שלך !
אם שומרים על כל אילו הסיכוי לקרע בקונדום הוא אפסי. צריך לזכור שהקונדום בנוי כך שברגע שיש קרע מינימלי, הוא יקרע לגמרי כך שניתן להבחין בכך.
בקשר לבדיקות - בדיקה מהירה אפשר לבצע כבר אחרי חודשיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)