מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורופלסמהיניב13/02/2013
קראתי פה בפורום כמה שאלות ותשובות, וגם באינטרנט.
אני פשוט מבקש שתעשו לי סיכום.
אני נדבקתי בחיידק הזה לא מזמן,
אבל גם לפני שנה נדבקתי וסבלתי במשך 3 חודשים עד שבין סוגי הרופאים שהייתי
שלא היו רופאי מין, הגעתי לרופא מין ועור והוא מצא שנדקתי, אבל בבדיקות אצלו כבר לא היה החיידק, זאת אומרת שהוא נעלם מעצמו.
עכשיו אני לרוב אדם בריא, טבעוני, לא שותה ולא מעשן וגם לא קפאין,
ואני יש לי בת זוג למעלה משנה ועושים הכל חוץ מאנאלי, ובלי קונדום וכל מה שמסביב,
הום סקול.. כמעט כל יום סקס פעם אחת או פעמיים.
השאלה שלי היא ככה,
אם החיידק הזה דוגר אצל גברים? (הבנתי שאצל נשים הוא כן)
ובכלל לפני זה, אם עצם המגע בין גבר ואישה בכל צורה שהי (לא אנאלי)
גורר להידבקות בחיידק, יוצר אותו, מעורר אותו.
הרופא מין שאל אותי מיליון פעמים אם אני שוכב עם עוד נשים
וכמובן שלא
והוא בצורה די ברורה רמז לי שהחיידק נובע מקיום יחסי מין עם מספר אנשים,
וזה או שהחברה בוגדת, או שמישהו במעגל החברתי הקבוע שאני מסתובב בו
אם זה בית, עבודה, או מקומות קבועים, שבהם אני ניגש לשירותים, גם שם ישנה האפשרות להידבק מהחיידק, שמגיע מאדם מסויים שמקיים יחסי מין עם מספר אנשים
והוא המקור לחיידק.
תודה על התשובה,
אני מצטער שכתבתי הרבה,
אבל אני מאמין שההודעה הזו תתן תשובה עמוקה לרוב האנשים עם החיידק הזה
ושיבינו איך להתנהל בחיים האישיים ולא לשכב עם כל דבר שזז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורופלסמה - תגובה
ד``ר רונן הולנד13/02/2013חיידקים אינם דוגרים, אבל הם בהחלט יכולים להיות חסרי תסמינים (אסימפטומטים) לתקופות זמן משמעותיות, בעיקר אוריאופלסמה.
על כל קשה להחליט מתי היתה ההדבקה ומי הדביק את מי.
לגבי אוריאופלסמה בשופכה יש עדיין ויכוח האם הוא חידק מזיק או שהוא יכול להימצא בשופכה בלי לגרום נזק.
אם יש סימפטומים של דלקת שופכה + חידק אז צריך לטפל בשני בני הזוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמינים לאורופלסמה
אוהד07/05/2013שלום רב ד''ר
בבדיקת מין שאני ובת -זוגתי ביצענו לאחר קיום יחסי-מין לא מוגנים נמצא שיש לה חיידק אוורופלסמה בשתן,מה שאומר שנדבקתי ממנה.
את זה גילינו לפני כשבוע מאז אנחנו שוכבים
השאלה היא במידה ואני גם נדבקתי בחיידק ?
אילו תסמינים מופיעים ולאחר כמה זמן?
ואיך מטפלים בהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמינים לאורופלסמה - תגובה
ד``ר רונן הולנד08/05/2013התסמינים היא צריבה בשתן או הפרשה מהפין.
כדי לדעת אם נדבקת או לא, צריך לבצע בדיקת שתן לראות האם יש לויקוציטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)