מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פפילומה- פענוחטולי3314/02/2013
הי,
לאחר בדיקת פאפס לא תקינה שיצאה לי באפריל 2012 (LSIL) הופניתי לקולקוסקופיה, מהלכה נלקחה לי ביופסיה. תוצאות בדיקות המעבדה מאז: cervix 1-2 oclock biopsy mild cervicitis, with regenerative cellular features (changes consistent with HPV cytopathic effect (koilocytosis(.
transformation zone present.
2. cervix, polypectomy endocervical polyp.
לסיכום, הומלץ לי לעבור בדיקת פאפס עם TYPING כעבור 6-8 חודשים.
בפאפס הבא שעשיתי, בנובמבר 2012- עלה: HPV31 induced ASCUS.
נשלחתי שוב לקולפוסקופיה, מהלך הקולפוסקופיה שוב נלקחה לי ביופסיה ותוצאות המעבדה מדצמבר 2012 היו: cervix, 3 oclock, biopsy
endocervical polyp
2.endocervix, curettage proliferative endometerium and fragment consistent with endocervical polyp
מה אומרות התוצאות? מה יש לעשות כעת? האם עדיין יש לי וירוס הפפילומה? האם מומלץ לי כעת להתחסן נגד וירוס הפפילומה? אודה מאוד על תשובה מהירה... תודה רבה.
+ הוספת תגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פפילומה- פענוח - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר16/02/2013שלום רב,
יש לך הדבקה בוירוס פפילומה אולם אין לך סימנים של ממצאים טרום סרטניים. עלייך להיות במעקב מסודר של בדיקות פאפ וקולפוסקופיות, רצוי במסגרת של מרפאת צוואר הרחם.
לגבי החיסון - הוא נותן הגנה מפני זנים של הוירוס שהם שונים מאלו שעלה בבדיקות שלך כך שבהחלט יש לשקול ביצוע החיסון.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)