מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פפילומהנועם18/02/2013
לבן זוגי יש HPV
אני עוברת מדי שנה בדיקת פאפ, אבל אני מבצעת בו הרבה מין אוראלי ונראה לי שכדאי באותו אופן לבדוק גם מה קורה לי בתוך הגרון.
האם יש דרך לעשות בדיקת "פאפ בגרון"?
תודה,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פפילומה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר18/02/2013לא ידוע לי על בדיקות סקר שמבוצעות לסקירת חלל הפה. אם את באוכליוסיית סיכון כדאי להבדק באופן תקופתי אצל רופא אף אוזן גרון או רופא שעוסק בפה ולסת.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם קונדרמה מחסל קונדילומה
ירון20/02/2013זו משחה שהיא תרופת פלא בעניים כמי שסבל מקונדילומה
וניסה לייזר 3 פעמים והיא רק הוכפלה.
קרם קונדרמה חיסל את כל היבלות .
תחפשי אותו בגוגל במקום לסבול .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם קונדרמה הכי טוב שיש לקונדילומה
אסף07/03/2013מי שסובל מקונדילומה חייב לעצמו את קרם קונדרמה
תחפשו בגוגל - ומגיעים לאתר של המטפל.
אני השתמשתי בקרם הזה שהוא צמחי וזה הדבר היחיד ש
מחסל את וירוס הפפילומה.
רק אחרי שהשתמשתי בו היבלות כבר לא חזרו יותר.
אציין שלפני שהשתמשתי בקרם קונדרמה הסרתי את הקונדילומות
3 פעמים בלייזר והם חזרו והתרבו.
קרם קונדרמה זה רמה עולמית.
בהצלחה ובריאות לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)