יחסי מין אנאליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין אנאליים
    מיכאל
    26/02/2013

אם אני וחברה שלי מקיימים יחסי מין אנאליים ללא אמצעי מניעה ואין לנו מחלות מין קודמות יש אפשרות להדבק במחלות כל שהן ? איזה?
    ואם כן היו לנו מחלות, באיזה?
    והשאלה האחרונה היא אם אני שם את איבר מיני על פי הטבעת שלה בזמן אוננות זה מאפשר העברת מחלות מין או זיהומים ? מה הסיכויים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין אנאליים

הוספת תגובה

• יחסי מין אנאליים - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    26/02/2013

אם אין לכם מחלות מין לא תדבקו במחלת מין בקיום יחסים אנאלים. היות וחיידקי צואה נוטים לגרום לדלקות בדרכי השתן זה עשוי לקרות, אצל שניכם (במיוחד אפ לאחר מכן יש קיום יחסים נרתיקי). זה מתבטא בצריבה במתן שתו ותכיפות במתן שתן.
    בברכה,
    ד״ר בינה כהן סחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה התרופה לדלקת בדרכי השטן?

עמי
    14/03/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה התרופה לדלקת בדרכי השטן? - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    18/03/2013

סוגים שונים של אנטיביוטיקה מתאימים לטיפול בדלקת בדרכי השתן, כולם דורשים מרשם רופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו