מיקופלסמה גנטליום רק 3 זטו והפסקתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיקופלסמה גנטליום רק 3 זטו והפסקתי
    יעקב
    02/03/2013

יש לי שאלה כמה זמן לוקח לאנטיביוטיקה זטו (אזיטרומיצין) להשפיע?
    לפני 3 שבועות היה לי הפרשות וצריבה הלכתי לטר"מ וקיבלתי רוספין לשריר
    כעבור שבוע יצא בבדיקות דם שיש כבר דלקת בשתן וקיבלתי סיפרודקס 500MG ל 7 ימים
    כעבור שבוע קיבלתי את תוצאות הבדיקה שיש לי מיקופלסמה ג'נטליום וקיבלתי זטו (אזיטרומיצין) 250MG לקחתי 3 כדורים ב 3 ימים והפסקתי כי נורא כאב לי בבטן עליונה והיה קשה לנשום ואז אחרי 3 ימים חזרו ההפרשות אז לקחתי עוד 2 כדורים וחזרתי לרופא והוא אמר לי להפסיק ואם יהיה משהו עוד 3 שבועות לחזור אליו
    אבל אני הרגשתי שיש לי שם משהו עדיין (כאבים בביצים, ובלי חשק מיני) אז התחלתי לקחת שוב את הזטו ולקחתי כבר 2 כדורים
    השאלה היא האם ההרגשות שלי הם סתם.. וזה יעבור כי לוקח לכדור זמן לעבוד בגוף או שזה באמת החיידק שמתפתח לו שם?? אני ממש מתלבט אם לקחת עוד פעם את כל ה 5 כדורים כי זה עושה לי הרגשה נוראית בבטן!
    ועוד ההערה אם אני לא זז אחרי שאני לוקח את הזטו אז ניהיה לי דלקת בגיד (קיבלתי זריקה אביטרן וכדורים אטופן שעתיים אחרי הפעם הראשונה שלקחתי את הזטו)
    תודה על ההעזרה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיקופלסמה גנטליום רק 3 זטו והפסקתי - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    03/03/2013

כדאי לבצע שוב את בדיקות ה PCR STD כדי לבדוק האם יש צורך באנטיביוטיקה.

אם יש צורך באנטיביוטיקה, צריך לקחת טיפול מלא (4 כדורים בבת אחת).

לעיתים צריך להתגבר על תופעות הלוואי כדי לסיים עם הזיהום וכדי לא לפתח עמידות שעלולה להתפתח כשאתה לוקח אנטיביוטיקה חלקית ולא מסייים טיפול מלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיימתי היום את ה5 כדורים וזה חוזר

יעקב
    06/03/2013

סיימתי היום 5כדורים והתחיל לי שוב הכאבים באשכים אני מרגיש שזה חוזר מה לעשות? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו