מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיהום עמידשלי13/03/2013
שלום,
ביקרתי בעבר אצל רופאים, זו לא תופעה חדשה, אבל חוזרת כל פעם מחדש.
לפי התסמינים והבדיקה הביתית שביצעתי עם קלוטסט סטיק (שיצא חיובי, מה שאומר שיש סבירות גבוהה שהזיהום חיידקי) נראה לי שמדובר בואגינוזיס. יש לי מדי פעם הפרשה מימית בצבע לבן, גירוד, צריבה בעת מתן שתן, שינוי בריח השתן (נעשה מתקתק, קשה לתאר), ועכשיו שוב אני מזהה מעט ריח דג. זה כבר קרה בעבר, קיבלתי משום מה טיפול לפטריה, למרות שמעולם לא היתה לי הפרשה שנראית כמו קוטג', כמו שמתארים בערך בכל עמוד באינטרנט. ניסיתי בעבר גם תכשירי פרוביוטיקה נרתיקית ואורלית. כוסות רוח למת. היה בעבר גם אגיסטן וכדור חד פעמי לפטרייה נרתיקית, וגם משחה למקרה שיש טריכומונס, וגם אנטיביוטיקה שמעולם לא הצלחתי לסיים את הטיפול בה כי היא הרסה לי את החיים (וכן, גם בן זוג שלי נטל אנטיביוטיקה לאותה מטרה בזמנו).
בכל תקופה בה אני מקיימת יחסי מין אני חוטפת גירוי / זיהום נרתיקי. אין לי הרבה פרטנרים, למעשה אני עם בן זוג אחד כבר יותר משנה, ואנחנו בכלל משתמשים כבר כמה חודשים בקונדומים ונמנעים משימוש בכל חומר סיכה. לא מקיימים יחסים אנליים. אינני נוטלת גלולות נכון להיום. אני לא השתמשתי מעולם בתכשירים לרחיצת נרתיק פנימית. אני בדרך כלל לא מתרחצת יותר מפעם ביום, לא לובשת בגדים הדוקים/ סינתטיים/ תחתוניות/ דאודורנט או בושם לאזור. אני היגיינית, מנגבת אחרי השירותים מכיוון קדימה לאחור וכן משתמשת במגבונים אחרי מתן צואה. אני בת 25, עד היום זה קרה לי כל תקופה שבה קיימתי יחסי מין, ככל שיותר תדיר כך החריפה הבעיה. לא משנה עם השתמשתי בקונדומים או לא, כך שלא נראה לי שזו רגישות ללטקס או משהו דומה. ערכתי הרבה (!) בדיקות למחלות מין בצורות שונות בפחות מחצי שנה האחרונה. התוצאות שליליות.
האם ישנה דרך לקיים יחסי מין עם חבר שלי בלי לחטוף זיהום כל פעם מחדש או שהדרך היחידה היא ניתוח לשינוי מין :)?
האם זה שחבר שלי יורד לי יכול לעודד זיהום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום עמיד - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר18/03/2013אני מצטערת אבל השאלה לא לגמרי ברורה, נסי למקד אותה - למה את חושבת שמדובר בזיהום עמיד? האם בוצעו תרביות? מה האבחנה שנתן רופא הנשים, ו אילו טיפולים הציע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)


.jpg)
