טעות נוראית...לחוץ ומפוחד מאד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טעות נוראית...לחוץ ומפוחד מאד
    נשויפלוס2037
    19/03/2013

שלום,
    לאחרונה הייתי אצל נערת ליווי שביצעה בי מין אוראלי עם קונדום.
    נראה היה שהקונדום היה חדש (כמו שמוציאים משקיק חדש) והיה מגולגל כשהלבישה אותו עלי, אבל עדיין אני מפחד וחושב, מה אם הוא היה משומש???!!! או מה אם בפה שלה היו חיידקים ממחלת מין או משהו כזה, או דם....
    לא היה מגע מיני ישיר, או חדירה או נשיקה מלבד המין האוראלי עם הקונדום.
    אני בפאניקה מוחלטת מאז וזה משבש לי את מהלך החיים והמשפחה (כמובן שאני שומר את זה בסוד).
    עשיתי שטות נוראית של רגע ואני מפחד שהרסתי לעצמי את החיים.
    האם אני בסיכון לאיידס או למחלות אחרות?
    אני יודע שאני יכול וצריך לעשות בדיקות אבל הייתי רוצה לדעת אם אני יכול להיות "יחסית רגוע"?
    האם אפשר לעשות בדיקות אנונימיות לחלוטין ללא מסירת שם או פרטים מזהים אחרים והיכן?
    קראתי על אפשרות ל"בדיקה מהירה" בה ניתן לקבל אבחנה האם נידבקתי. האם נכון ואם כן איך ואיפה עושים זאת באופן אנונימי לחלוטין?
    האם יש תקופת "דגירה" שרק לאחריה ניתן להיבדק ולהיות בטוח שלא נידבקתי בשום מחלת מין או איידס?
    האם יש משהו נוסף שלא חשבתי עליו כדי שלאחריו אוכל להיות שקט ובטוח ולחזור לחיי השיגרתיים בידיעה שהסיפור הנוראי הזה מאחוריי?
    האם אפשר לפנות אליכן ישירות לשיחת טלפון , להתייעצות 1:1 בפגישה פרטית ולשאלות נוספות כדי להרגיע את המחשבות?
    אני בעל משפחה ולכן זה מאד מפחיד ומטריד אותי.
    מבקש את עזרתכם הדחופה בכל דרך שהיא, גם אם אצטרך להגיע אליכם באופן פרטי.
    ממתין לתשובתכם המהירה.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי

נשויפלוס2037
    19/03/2013

מה אם הקונדום היה באיכות לא גבוהה? או אולי קיבל קרעים מיקרוסקופיים או קרעים קטנים תוך כדי המציצה?
    שוב, בבקשה תשובתכם המהירה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעות נוראית...לחוץ ומפוחד מאד - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    19/03/2013

אין סכנה להדבקה באיידס כאשר מבצעים בך מין אוראלי, על אחת כמה וכמה אם היה קונדום.

אתה יכול להיות רגוע לחלוטין מבחינת מחלות מין - אם היה שימוש בקונדום שהוצא מתוך חבילה והוא היה שלם כאשר היא שמה אותו על הפין שלך - אזי הסיכוי להדבקה במחלות מין (כולל איידס) במין אוראלי הוא אפסי !!

אין שום סיבה לחשוש שהיא השתמשה בקונדום משומש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר הולנד

נשויפלוס2037
    19/03/2013

תודה ד"ר הולנד על תשובתך.
    הרגעת אותי מעט, ובכל זאת אני קורא (לצערי בדיעבד) באינטרנט על מחלות מין שכיחות ואפשרויות ההדבקה.
    מה אתה מציע לי לעשות? איזה בדיקות? ומתי (זמן "דגירה") כדי להיות בטוח שאני נקי ב- 200% ?
    אני לא רוצה להמתין סתם 3 חודשים (קראתי משהו כזה על זמן דגירה לאיידס למשל שניתן לגלות רק לאחר 3 חודשים מההדבקה)...לא אוכל לחיות בשלווה 3 חודשים כאלה וזה משגע אותי, אני חושב על זה כל היום ומפחד שהרסתי לעצמי ולמשפחתי את החיים...
    מה לעשות??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר הולנד - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    19/03/2013

אפשר לעשות בדיקת איידס 7 שבועות אחרי המגע.

לפי המגע שתיארת אין צורך בבדיקת איידס. אם בכל זאת אתה רוצה לבצע, ממליץ לפנות עוד 7 שבועות לרופא שלך בקופת חולים או לפנות לוועד למלחמה באיידס ולבצע את הבדיקות.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת ד"ר הולנד

נשויפלוס2037
    19/03/2013

תודה ד"ר הולנד, אתה מרגיע מאד בתשובותיך.
    מה לגבי מחלות זיהומיות אחרות (הרפס, זיבה, עגבת וכד'...קראתי שהן גם יכולות לעבור במין אוראלי)...למרות שהיה שימוש בקונדום כפי שסיפרתי לך, האם כדי להיות בטוח כדאי לבצע בדיקות דם לזיהוי מחלות כאלה, או להמתין מס' ימים\שבועות ולראות שהכל בסדר? אם כן לבצע, האם לבקש דווקא בדיקה למחלות מסויימות? ומתי לבצע? האם גם כעבור זמן מסויים כמו האיידס (7 שבועות כפי שציינת..) ?

שוב, אני מודה לך מאד ומעריך את תשובותיך לשאלותיי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו