מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- TREPONEMA SCR TPHAעידו20/03/2013
לפני מספר ימים בזמן שנכנסתי להתרחץ ראיתי פריחה כל הגוף למחרת ישר רצתי לרופא שהיה נראה מבולבל
הרופא שלח אותי ל 3 סוגי בדיקות האחת hiv
השניה TREPONEMA SCR TPHA
והשלישית ANTISTREPTOLYSIN O
באותו יום מהלחץ עשיתי בדיקת hiv שנבדקה במקום ויצא שלישית (חשוב לי לציין שאני רק מין מוגן) למחרת עשיתי בדיקת TREPONEMA SCR TPHA שגם היא יצאה שלילית
ולבדיקת ANTISTREPTOLYSIN O אני עדיין מחכה לתשובות
נכון שבדיקת TREPONEMA SCR TPHA יצא שלילית אבל עדיין אני יודע שיש שלושה שלבים למחלה וכביכול אני נמצא בשלב השני שמופיע חום פריחה וכו
חום היה פריחה לא מגרדת יש לי האם זה אמור לסמן לי נורת אזהרה למרות הבדיקה שיצאה שלילית הוא שעדיין אני צריך לעבור סידרת טפולים או ביופסיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר TREPONEMA SCR TPHA - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר22/03/2013שלום רב,
חום ופריחה הם שני סימפטומים מאד לא ספציפים שמשותפים להרבה מאד מחלות זיהומיות, כאלו שעוברות בדרכי המין וכאלו שלא.
אם התוצאה יצאה שלילית אין סיבה לחשוד במחלה זו דווקא. המתן להמשך תוצאות הבירור.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)