מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות מקיפותליאור21/03/2013
שלום, לפני כשנתיים קיימתי יחסי מין אנאלים לא מוגנים עם נערה בת 14 [בת גילי], היינו ביחד המון זמן ולא מדובר במין מזדמן, נערה נורמטיבית לחלוטין
לאחרונה אני סובל מהמון חרדות בנושא, כבר עשיתי לפני כמה שבועות בדיקת HIV ויצא שלילי, אבל אני עדיין לא רגוע, לפני חודש בערך התחיל לי מין כאב קטן כזה באיבר המין, לא משהו רציתי ובלי קשר לשתן, ובלי שום הפרשה, הלכתי לאורולוג שהפנה אותי לתרבית שתן, הכל יצא תקין, בלי שום כדוריות דם לבנות, הרופא אמר לי שזה שום דבר ואין לי שום מחלת מין ושהכל זה חרדות, האם אני יכל להיות רגוע או שכדאי להבדק למחלות מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות מקיפות - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר22/03/2013שלום רב,
מרבית מחלות המין מתבטאות תוך שבועות אחדים. הסבירות שנדבקת במחלת מין אפסית, ואין סיבה ללחץ.
בבברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ליאור23/03/2013תודה רבה לך ד״ר, את עושה עבודה מדהימה פה בפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר23/03/2013תודה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו קטן
ליאור23/03/2013האם יכל להיות שיש לי קונדילומה (hpv) רדומה, ואני יכל להדביק את בת זוגתי גם כשאין לי יבלות?
והאם אלשר לבדוק זאת בבדיקת pcr מאורולוג, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו קטן - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר23/03/2013הסבירות מאד מאד נמוכה בהתחשב בתיאור שנתת, ובהנחה שלא היו לך ממצאים קלינים (יבלות). לא ניתן לבדוק קיומו של וירוס HPV בבדיקת PCR.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללא יבלות
ליאור23/03/2013סליחה על כל השאלות, אבל אם אין לי יבלות אז אני גם לא יכל להדביק את חברה שלי במידה וקיימנו פעם אחת יחסי מין לא מוגנים?
והאם אורולוג יכל להפנות אותי לבדיקת hpv רק כדי להיות רגוע?
תודה רבה פשוט אני ממש מפחד על חברה שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללא יבלות - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר24/03/2013אם לא היו מעולם יבלות הסבירות שיש לך הדבקה נסתרת נמוכה ביותר, ואין סיבה לדאוג. למיטב ידיעתי אין דרך לאבחן הדבקה ב-HPV - יש אפשרות של בדיקת HPV TYPING בנשים (ואולי גם בגברים) אולם היא מבוצעת רק לאבחנה של הדבקה בזנים המסוכנים (שעלולים לגרום לסרטן) ולא ניתן לאבחן בה את הזן שגורם ליבלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה לד"ר
ליאור24/03/2013סליחה על כל השאלות שאני כותב פה, אני נמצא בגהנום, בהתחלה זה היה עם איידס, עד שעשיתי בדיקה וקיבלתי שלילי, ועכשיו עם הדבר הארור הזה.
במרפאת לוינסקי אמרו לי שאם נדבקתי בזן שלא עושה יבלות [שזה דבר לא סביר] אני יכל להדביק מישהו אחר רק עד 3 חודשים, זה נכון? האם חברתי הנוכחית שקיימתי איתה יחסי מין חד פעמיים שנתיים אחרי המקרה המסוכן נמצאת בסכנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה לד"ר - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר25/03/2013חברתך לא בסכנה ואין סיבה לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)