מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום דר בינהלירי02/04/2013
1. האם יכול להיות שחיידק כלשהו הקשור למין יכול לגרום לכאבים/זיהום ברומוס פוביס , לתחושת צריבה ממש בחיבור בין שערות הערווה לשרירי המקרביים, לשפה החיצונית שבפות ולבטן תחתונה?
2. האם יכול להיות שאוראופלסמה או מקופלסמה הומינוס יגרמו לכך?
האם חוץ מהפנל של STD של 6 הבדיקות שבקופה, כדאי לבדוק משהו נוסף (מלבד צהבת, עגבת, איידס,)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דר בינה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר03/04/2013מיכל שלום,
הסימפטומים שאת מתארת לא מתאימים למחלת מין. כאבי בטן תחתונה עלולים להגרם מזיהום באגן הקטן (ברחם) אולם יתר הסימפטומים לא מתאימים לזה. הם גם חא סימפטומים אופייניים למחלות כמו איידס או הפטיטיס.
בברכה,
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר בינה
לירי03/04/2013תודה על המענה .
אני שואלת זאת, כי התסמינים הופיעו כמה ימים לאחר מגע מיני לא מוגן עם פרטנר חדש.. בתחילה כאבים ברומוס פוביס, אח"כ בטן תחתונה, אח"כ צריבה במפשעה (בצד אחד), כאבים בחיבור שבין במפשעה לירל (ממש איפה שהשערות) והקרנה לרגל.
כמו כן הופיעו לי מעין גבשושיות תת עוריות (ללא שלפוחיות או אודם), שחלק מהרופאים אמרו שייתכן שאלה רקמות שומן (בחיים לא היו לי אותן לפני כן).
הלכתי לאורטופדים ששללו את התחום האורטופדי.
בבדיקה למחלות מין נאמר שיש לי אוראופלסמה ומיקופלסמה הומיניס. טופלתי באופלדקס ולאחר כחודשיים ברוליד.
האם את חושבת שעליי להיבדק בבדיקה נוספת? אחרת?
תודה רבה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר בינה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר03/04/2013שלום רב,
קשה מאד להמליץ על בירור או המנעות ממנו על סמך תיאור בפורום. כדאי להתייעץ עם הרופא שבדק אותך ויכול לחשוב על אבחנות מתאימות.
בברכה,
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)