שלום דר בינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דר בינה
    לירי
    02/04/2013

1. האם יכול להיות שחיידק כלשהו הקשור למין יכול לגרום לכאבים/זיהום ברומוס פוביס , לתחושת צריבה ממש בחיבור בין שערות הערווה לשרירי המקרביים, לשפה החיצונית שבפות ולבטן תחתונה?
    2. האם יכול להיות שאוראופלסמה או מקופלסמה הומינוס יגרמו לכך?
    האם חוץ מהפנל של STD של 6 הבדיקות שבקופה, כדאי לבדוק משהו נוסף (מלבד צהבת, עגבת, איידס,)?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום דר בינה

הוספת תגובה

• שלום דר בינה - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    03/04/2013

מיכל שלום,
    הסימפטומים שאת מתארת לא מתאימים למחלת מין. כאבי בטן תחתונה עלולים להגרם מזיהום באגן הקטן (ברחם) אולם יתר הסימפטומים לא מתאימים לזה. הם גם חא סימפטומים אופייניים למחלות כמו איידס או הפטיטיס.
    בברכה,
    ד״ר בינה כהן סחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר בינה

לירי
    03/04/2013

תודה על המענה .
    אני שואלת זאת, כי התסמינים הופיעו כמה ימים לאחר מגע מיני לא מוגן עם פרטנר חדש.. בתחילה כאבים ברומוס פוביס, אח"כ בטן תחתונה, אח"כ צריבה במפשעה (בצד אחד), כאבים בחיבור שבין במפשעה לירל (ממש איפה שהשערות) והקרנה לרגל.
    כמו כן הופיעו לי מעין גבשושיות תת עוריות (ללא שלפוחיות או אודם), שחלק מהרופאים אמרו שייתכן שאלה רקמות שומן (בחיים לא היו לי אותן לפני כן).
    הלכתי לאורטופדים ששללו את התחום האורטופדי.
    בבדיקה למחלות מין נאמר שיש לי אוראופלסמה ומיקופלסמה הומיניס. טופלתי באופלדקס ולאחר כחודשיים ברוליד.
    האם את חושבת שעליי להיבדק בבדיקה נוספת? אחרת?
    תודה רבה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר בינה - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    03/04/2013

שלום רב,
    קשה מאד להמליץ על בירור או המנעות ממנו על סמך תיאור בפורום. כדאי להתייעץ עם הרופא שבדק אותך ויכול לחשוב על אבחנות מתאימות.
    בברכה,
    ד״ר בינה כהן סחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו