חשד לטריכוניכמוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשד לטריכוניכמוס
    גלי
    04/04/2013

שלום רב, רציתי לשאול לאחר שאובחן שיש לי דלקת בנרתיק טופלתי בנרות דאלצין שאחרי שבוע חזרו הסימפטומים והמשכתי לזידובל ג׳ל בנרות מקומי לנרתיק, שלא עזרו לסימפטומים, לאחר מכן ביקשתי עקב קריאה על כך כדור לי ולבן הזוג ונתנו לי פרוטוציד 4 בבת אחת לי ו4 לו, האים זה אמור להספיק? לא כדאי גם לקחת זידובל דרך הפה? והאים אפשר יום אחרי לקיחת הכדורים לחזור ליחסי אישות? תודה מראש על המענה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשד לטריכוניכמוס

הוספת תגובה

• חשד לטריכוניכמוס - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    06/04/2013

גלי שלום,
    כדי לחוות דעה על הטיפול חשוב לדעת האם נלקחה תרבית נרתיק ומהי האבחנה המדוייקת - "דלקת בנרתיק" יכולה להיות פטרייתית, חיידקית, ואף לא זיהומית כלל, ולכל חיידק או פטריה מתאים טיפול שונה.
    האם ידוע לך מה היתה תשובת התרבית (אם נלקחה)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשד לטריכוניכמוס - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    06/04/2013

אם אכן מדובר בטריכומונס - הטיפול שקיבלת מתאים. האם היתה תרבית נרתיק שאישרה שאכן מדובר בטריכומונס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו