מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשד לטריכוניכמוסגלי04/04/2013
שלום רב, רציתי לשאול לאחר שאובחן שיש לי דלקת בנרתיק טופלתי בנרות דאלצין שאחרי שבוע חזרו הסימפטומים והמשכתי לזידובל ג׳ל בנרות מקומי לנרתיק, שלא עזרו לסימפטומים, לאחר מכן ביקשתי עקב קריאה על כך כדור לי ולבן הזוג ונתנו לי פרוטוציד 4 בבת אחת לי ו4 לו, האים זה אמור להספיק? לא כדאי גם לקחת זידובל דרך הפה? והאים אפשר יום אחרי לקיחת הכדורים לחזור ליחסי אישות? תודה מראש על המענה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד לטריכוניכמוס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר06/04/2013גלי שלום,
כדי לחוות דעה על הטיפול חשוב לדעת האם נלקחה תרבית נרתיק ומהי האבחנה המדוייקת - "דלקת בנרתיק" יכולה להיות פטרייתית, חיידקית, ואף לא זיהומית כלל, ולכל חיידק או פטריה מתאים טיפול שונה.
האם ידוע לך מה היתה תשובת התרבית (אם נלקחה)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשד לטריכוניכמוס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר06/04/2013אם אכן מדובר בטריכומונס - הטיפול שקיבלת מתאים. האם היתה תרבית נרתיק שאישרה שאכן מדובר בטריכומונס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם ישרים?
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)