דלקת בערמונית ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בערמונית ?
    עידן
    04/04/2013

מזה כשבועיים אני סובל מכאבים- הרגשת אי נוחות באזור הערמונית ובפין לאחר שאני משתין ולאחר אורגזמה. מאתמול שמתי לב שישנה גם הפרשה מהפין. בביקור אצל רופא כללי הוא ביצע בדיקת שתן עם נייר לקמוס וקבע שמדובר בדלקת בערמונית ורשם לי ציפרודקס ל 10 ימים.

האם הבדיקה מספיק מקיפה כדי לשלול מחלות אחרות והאם היא מספיקה על מנת לקבוע שמדובר בדלקת בערמונית?

האם הדלקת יכולה להיות מדבקת באיזשהו אופן? (שימוש באותם שירותים, קיום יחסי מין-עם קונדום כמובן, קיום מין אוראלי).

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בערמונית ?

הוספת תגובה

• דלקת בערמונית ? - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    04/04/2013

סימפטומים של הפרשה מהפין וחוסר נוחות בפין לאחר השתנה, מתאימים יותר לדלקת של השופכה ולא לדלקת של הערמונית.

הטיפול שקיבלתי הוא אינו מספיק לדלקת של השופכה.

צריך לקבל טיפול ברוצפין + אזיטרומיצין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

עידן
    05/04/2013

לאחר ביקור אצל אורולוג הופניתי לקבלת רוצפין וזטו (אני משער שזה אותם כדורים שציינת למעלה). כמוך- הוא חושב שהתסמינים מתאימים יותר לדלקת של השופכה. באבחנה הוא כתב UTI שלפי חיפוש קצר ותרגום חופשי זה דלקת בדרכי השתן.. אם כך- למה הכוונה? אני משער שלא בכל מקרה של דלקת בדרכי השתן מקבלים רוצפין.

שאלה נוספת-
    האורולוג טען שהדרך הכמעט יחידה להדבק בדלקת היא באמצעות יחסי מין. למרות שהבהרתי שאני מקיים יחסים מוגנים בלבד הוא אמר שהדלקת עדיין יכולה לעבור. הוא גם הציע לי לידע את האנשים שהייתי איתם במגע מיני בתקופה האחרונה. מה דעתך לגבי אופן ההדבקות בדלקת?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    07/04/2013

מסכים עם האורולוג שלך.

אפשר להידבק גם במין אוראלי או באוננות ולא רק בחדירות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• UTI

עידן
    07/04/2013

תוכל לכתוב בקצרה מה זה UTI? הכוונה היא לא רק לדלקת של דרכי השתן, נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו