קונדילומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדילומה
    מודאגת
    14/04/2013

שלום ד"ר רציתי לשאול,לפני שבוע עברתי צריבה של הסרת קונדילומות באיבר המין (חיצוני) תוך כדי תהליך ההחלמה ,ניהיה לי זיהום משני ולצערי התפרץ לי הרפס באיזור
    (סובלת ממנו כבר כמה שנים),עברתי בדיקת פאפס לפני כחצי שנה,האם עליי לעבור
    שוב? ואיך אוכל לזהות אם שוב מתפרץ הקונדילומות האלה? האם כול פעם צריכה לקבוע תור לרופא מיוחד שיאבחן עם המיקרוסקופ? בקיצור איך אוכל לאבחן זאת שוב?
    האם עכשיו שיצא הרפס יכול לצאת שוב נגעים של וירוס הפפילומה? האם כדאי לעשות את החיסון?הוא יעיל עכשיו?איך אוכל למנוע התפרצות נוספת?

ועוד דבר, הם זה נכון שמכיוון שיש לי את נגיף ההרפס אני לא אוכל לעבור לידה טבעית,רק ניתוח קיסרי, כדי שהתינוק לא יידבק כשהוא יוצא משם( אני לא בהריון..סתם לידע כללי), תודה וסליחה על החפירה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונדילומה

הוספת תגובה

• קונדילומה - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    14/04/2013

שלום,
    אין צורך לחזור על בדיקת פאפ אם בצעת פאפ לפני חצי שנה.
    לרוב האישה כבר מזהה לבד הופעה של קונדילומות ואין צורך בכל פעם בבדיקה במרפאה ייחדית, אלא אם יש ספק לגבי האבחנה.
    הופעה של קונדילומות עשויה לחזור גם לאחר הסרה בלייזר, ללא קשר בהכרח להתפרצות נגיף ההרפס (אם כי מדובר בשני נגיפים מאד דומים).
    נשים שיש להן הדבקה בנגיפי הרפס ופפילומה יכולות ללדת בלידה רגילה ובלבד שלא היתה התפרצות חריפה בשבועות שקדמו ללידה.
    בברכה,
    ד"ר בינה כהן-סחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו