מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקה לעגבתדן16/04/2013
שלום
ביצעתי בדיקה לעגבת.
אתמול הגיע תשובה:
TREPONEMA SCR./TPHA - נשלח לאימות.
בהערות כתוב
בדיקה של השפה - בירור של
PERLECHE
TREPONEMA SCR./TPHA
נשלח לאימות באבו כביר
Treponema SCR by ELISA
שאלה: מה זה אומר נשלח לאימות??? האם זה נשלח לאמת את זה שיש לי עגבת או לאמת את זה שאין לי עגבת...? כלומר מה החשד בינתיים???
כמה זמן בדרך כלל לוקח לאמת את זה? מתי תהיה לי תשובה?
עשיתי גם בדיקת VDRL אך לא ראיתי שהיא הגיע.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה לעגבת - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר16/04/2013התשובה אינה מלאה ולכן לא ניתן עדיין להסיק מסקנות לפיה. המתן לקבלת תוצאה סופית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן צפוי לקחת אימות באבו כביר?
דן16/04/2013לפני מספר שנים גם נבדקתי וגם אז שלחו לאבוכביר והיה שלילי. האם יתכן כי משהו בפיסיולוגיה שלי גורם לבדיקה הרגילה לצאת לא חד משמעית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגבת
דן15/05/2013שלום
עבר חודש והגיע סוף סוף תשובה:
TREPONEMA SCR./TPHA שלילי
האם זה אומר שאין לי עגבת (לא בשלב הראשון השני או השלישי?) ומעולם לא היה לי עגבת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגבת - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר15/05/2013אכן התוצאה מעידה כי אין ולא היתה לך עגבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)