STD, UTI ושות'

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• STD, UTI ושות'
    שלי
    18/04/2013

שלום,
    לפני כשבועיים וחצי מצאנו שיש לי M.genitalium שלפי ההתחרשויות בחיי המין שלי קיים שם כבר שנה. בכל אופן, קיבלתי דוקסילין וסיימתי לפני כמעט שבוע. היה לי גם UTI מ-e. coli שקיבלתי גם עבור זה אנטיביוטיקה ולפי הבדיקות זה חלף.
    ביצעתי בדיקה בשביל לראות שהדלקת במערכת השתן חלפה אבל כנראה בטעות שלחו גם PCR נוסף למרות שטרם סיימתי בזמנו ליטול אנטיביוטיקה לM.genitalium. התוצאה שם שלילית אבל פתאום זה יצא חיובי לU.urial/parvum מה שיצא כשבוע לפני כן שלילי. מה זה אומר? האם צריך לבצע עוד בדיקה לג'ניטליום או שאם זה כבר יצא שלילי אין צורך לחזור על הבדיקה? ומה פירוש הדבר השני שיצא חיובי בבדיקה האחרונה?
    ושאלה אחרונה, מתי הכאב שעדיין קיים בבטן התחתונה אמור לגרום לי לדאוג מספיק כדי ללכת לרופא שוב?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    STD, UTI ושות'

הוספת תגובה

• STD, UTI ושות' - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    18/04/2013

שלום,
    היות וקיום אוראופלזמה בנרתיק לא מהווה מחלה ולא דורש טיפול - לדעתי אין סיבה לטפל או לבצע בירור.
    אם הכאבים לא חולפים שבוע אחרי סיום הטיפול, או אם הם מתגברים, כדאי לפנות שוב לבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו