מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בפעם החמישית..א.ר23/04/2013
שלום,
אני קצת מתוסכל.לאחרונה התגלתה לי דלקת (כלמידיה ככל הנראה) מאיבר המין, וזו למעשה הפעם החמישית זה קורה לי. אינני מבין מדוע? האם זה סתם מזל רע? אין לי פרטנר קבוע ליחסי המין, אך תמיד מבלי יוצא מהכלל אני משתמש בקונדום במין אנאלי. אני לא בולע זרע ולא להיפך. אני מזהר עד כמה שאני יודע אפילו מחיכוך בפי הטבעת. הדבר היחיד האפשרי שנראה לי זה מין אוראלי ללא קונדום (גם כאן אני נזהר לא למצוץ pre cum)- בשני הצדדים.
קראתי בכתבה על כלמידיה במקום אחד שהיא לא עוברת במין אוראלי ובמקום אחר שיש סיכוי כזה אבל נמוך. ובכל זאת.. מה אני עושה לא בסדר? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא אותו מור שרשם כאן קודם
א.ר23/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב, זה מוחק את השם ממילא..
א.ר23/04/2013..ברגע שמוסיפים הערה. אם אפשר להתעלם משתי התגובות הנוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגו עליי בתשובה..
א.ר29/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בפעם החמישית.. - תגובה
ד``ר רונן הולנד29/04/2013קלמידיה בהחלט עוברת במין אוראלי.
לא ברור לפי הסיפור שלך האם נדבקת שוב ושוב או שפשוט לא קיבלת טיפול מתאים.
בכל מקרה, כדאי לפנות לרופא שעוסק במחלות מין ולקבל טיפול אנטיביוטי ולאחר מספר שבועות לבצע שוב בדיקת שתן לקלמידיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)