מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיכוי להידבקותשלומי27/04/2013
שלום... נתתי לחבר שלי להזמין נערת ליווי אליי לחדר תמורת סכום כספי שהביא לי.
אני ממש היפוכונדר ופרקציוניסט.. בקיצור הוא גמר על המצעים וגם הקונדום נזרק על המצעים.. המצעים כרגע בשקית לא יודע אם לזרוק אותם או לכבס אותם במכבסה (כמובן שלא אצלי!!).. אז מה ההמלצה? בנוסף אני חושב שהזרע שלו אפילו חדר מתחת לסדין למיטה עצמה...ואולי גם ההפרשות שלה אי אפשר לדעת... אז האם יש חשש להדבקות מאיזשהי מחלה למרות שאני ישן עם מצעים חדשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי להידבקות - תגובה
ד``ר רונן הולנד27/04/2013אין שום סכנה להדבקה.
תמסור את המצעים לכביסה ואח"כ תמשיך להנות מהם בלי חששות.
מחלות מין נקראות מחלות מין כיוון שדרך ההעברה שלהם היא מגע מיני או לפחות מגע ישיר בין בני אדם. אי אפשר להידבק ממצעים לאחר שעבר זמן מהמגע המיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שלומי27/04/2013תודה רבה לך..
פשוט קראתי על כמה מחלות שאפשר להדבק מהם גם מסדינים ושימוש במגבות וכו'...
למשל סקביאס, קנדומילה, HPV.
בינתיים הם בשקית פה בחדר אבל יכול להיות שבמקרה כזה קרציות חיידקים וכו' יכולים לצאת החוצה מהשקית ולעבור למקומות אחרים.... :\
בנוסף עד כמה זמן חיידק HIV יכול להשאר באוויר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד``ר רונן הולנד27/04/2013HIV הוא נגיף לא חיידק.
לפעמים הוא שורד באויר שניות ולפעמים דקות, תלוי בכמות הדם והיכן הוא נמצא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)