כלמידיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלמידיה
    בלי שם
    02/05/2013

שלום לפני 4 חודשים התגלה אצלי כלמידיה היו לי הפרשות מהפין קיבלתי זריקת רוציפין בשילוב של 4 אנזיל (לקיחה בפעם אחת) ההפשרשות עברו אח לכול אורך החודשיים שלאחר מכן סבלתי מצריבות בשתן לא משהו רציני וגם לא תמיד מידי פעם הלכתי למומחה שאמר שאני צריך לקחת עוד טיפול של אזניל הלכתי לרופא משפחה לפני שבועיים נתן לי טיפול ל 4 ימים פעמיים ביום עדין יש לי צריבה מידי פעם ועכשיו יש לי גם כאבים באשכים לא קיימתי שום מגע מיני מאז שגילו את זה אצלי כך שאין מצב שזה הדבקה חוזרת או משהו
    מה זה יכול להיות מה קורה איתי ? אני כבר משתגע . המומחה אמר שלפעמים הכלמידה שוכן באשכים ולא ניתן לזהות אותו בבדיקת שתן ואז צריך ללכת לאורולוג שאיך שהוא דרך פי הטבעת ילחץ על איזה בלוטות שבהם יושב הכלמידה אתם בטח יודעים למה אני מתכוון
    אני באמת שלא מצליח לסיים עם זה מה עלי לעשות אני כבר שבועיים בערך אחרי הטיפול השני של האנטביוטיקה ועדין יש צריבה מידי פעם ועכשיו גם התחיל לי כאבי אשכים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלמידיה

הוספת תגובה

• דבר נוסף קנדילומה

בלי שם
    02/05/2013

בנוסף חוץ מהקלמידיה סבלתי במשך שנים מפלולות על איבר המין קנדילומה אשר כל פעם צרבתי אותם לפני חצי שנה בערך יצא לי נגע אדום עגול של 2 סנטימטר בעקרך בביופסה הודגם BOWENOID PAPULOSIS מעבר לביופסה שהוציאה חלק ממנו טופלתי באלדרה עכשיו אין את הנגע
    שאלתי היא האם יש קשר בין כאבי האשכים לבין הקנדילומה אולי זה וירוס הפפילומה
    הייתי אצל רופא עור שאמר שאפשר לדגום את וירוס הפפילומה רק בביופסה
    האם שהוציאו לי את הנגע (שעשו לי ביופסה ) בדקו גם חשד לסרטן או שזה לא משהו שיגרתי וצריך הנחייה מיוחדת האם יש קשר בין כאבי האשכים לביון הקנדילומה ?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלמידיה - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    04/05/2013

התסמינים שאתה מתאר יכולים להיות תוצאה של מחלות מין, אך גם של מצבים אורולוגים אחרים כמו שלפוחית רגיזה, אבן בדרכי השתן או כאב כרוני של האגן (פרוסטטיטיס כרונית)

אין מקום לטיפול אנטיביוטי נוסף. יש לפנות לאורולוג, לעבור בדיקה גופנית, בדיקות שתן ספציפיות, סונר ואז להחליט לגבי האבחנה והמשך הטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר מה לגבי שאלתי השנייה ?

בלי שם
    04/05/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו