חשוב אודה לתשובה מהירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב אודה לתשובה מהירה
    שני
    09/05/2013

שלום. שכבתי עם מישהו לאחר הכרות קצרה ללא קונדום.
    הוא מעולם לא גמר בפנים. אין בטוח שהיו טיפות לפני.
    אני בחורה מאד אסטטית וחרדה לבריאות. אני חושבת שהוא שכב עם המון בחורות ללא אמצעי מניעה וכעת חוששת ממחלות.
    רק לפני שבועיים עשיתי את כל הבדיקות למחלות מין. ועכשיו אני חוששת שאצטרך לעשותן. שוב.
    החששות העיקריות שלי הם וירוס הפפילומה ואיידס לא עלייננו? מה עלי לעשות? יש לציין ששכבנו פעמיים בלי אמצעי מניעה.
    מה שבטוח שיותר לא אעשה זאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשוב אודה לתשובה מהירה

הוספת תגובה

• חשוב אודה לתשובה מהירה - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    11/05/2013

אין אפשרות לבדוק מיידית הדבקה בוירוס הפפילומה. יש בדיקה שמבוצעת באופן פרטי ומיועדת לזהות בדבקה בזנים המסוכנים של הוירוס, אולם היא חא מהווה בדיקת סקר לעצם ההדבקה בו והאינדיקציות לבצעה הן אחרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב אודה לתשובה מהירה - תגובה - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    11/05/2013

לגבי איידס, אין טעם לבצע בדיקת נוגדנים כעת אם בצעת לפני שבועיים. יש לחזור על הבדיקה חודשיים ממועד המגע.הלא מוגן.
    ד״ר בינה כהן סחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו