מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חתכים באיבר המיןמיכל16/05/2013
התחלתי לקיים יחסי מין עם בן זוג חדש. בסופו של כל מגע מיני הייתה לי נפיחות עזה וכאבים באיבר המין. לאחרונה הייתה לי גם דלקת בשתן. טיפלתי בה באמצעות אנטיביוטיקה. בתום הטיפול התחילה לי פטריה חריפה. בסיום הדלקת ולפני הופעת הפטרייה קיימתי יחסי מין פעם אחת. בתום היחסים איבר המין שלי כאב מאוד והתנפח בצורה בלתי רגילה. הפסקתי לקיים יחסי מין והתחלתי לקחת אגיסטן נרות ומשחה. לאחר יומיים, במקומות הכואבים באיבר המין הופיעו לי חתכים כואבים וצורבים. החתכים דקים וקטנים ובקושי רואים אותם אך הם כואבי נורא!
הייתי אצל רופא נשים הוא שלל הרפס ואמר שהוא לא רואה כלום. יש לציין שהוא מתקרב לאזור גיל ה70+.....הביך אותי לקחת לו תראש ולהראות לו את החתכים שנמצאים לאורך כל איבר המין בייחוד בשפתיים הפנימיות...
במה מדובר?!?!?!?!?!!?
אני ממש סובלת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה???
מיכל18/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתכים באיבר המין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר21/05/2013מיכל שלום,
פטרת לעתים קרובות גורמת לחתכים בעור הפות. רוב הסיכויים שזה הגורם אם אכן היתה פטרת חריפה באותו זמן. עם הטיפול בפטרת רוב הסיכויים שהמקום יחלים.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)