כאבים באיבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים באיבר המין
    דני
    02/06/2013

שלום,
    לפני 3 חודשים קיימתי יחסי מין עם מישהי, היחסים היו מוגנים אבל בכל מקרה התחלתי להרגיש חום ואי נוחות כללית שהתפתחה להרגשת צריבה די קבועה באיבר המין ובבטן התחתונה שמלווה ביובש בפה.
    הלכתי לאורולוג ובעקבות זה ביצעתי די הרבה בדיקות כולל אולטרסאונד אשכים ותפקוד כליות (ללא בדיקות HIV).
    הדבר היחידי שמצאו זה מיקופלסמה גניטליום שבעקבות זה קיבלתי טיפול אנטיביוטי של דוקסילין במשך 5 ימים.
    עשיתי בדיקה חוזרת לאחר שבועיים והבדיקה חזרה שלילית. הכאבים שלי ממשיכים , אני מרגיש כאילו שורף באיבר המין (לא בזמן מתן השתן זה דווקה מפחית את הכאב) ויש גם הרגשה של חום באזור הגב התחתון + יובש תמידי בפה ללא קשר לכמות השתיה (ואני שותה המון) .הרופא אמר שזה כניראה הכאב יעבור לבד ואין מה לדאוג אבל הכאב לא ממש עובר ועברו כבר חודשיים לאחר שעשיתי את הבדיקה האחרונה.
    השאלה שלי זה מה זה יכול להיות והאם אני צריך להתעקש על בדיקה חוזרת של מיקופלזמה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים באיבר המין

הוספת תגובה

• כאבים באיבר המין - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    09/06/2013

אפשר לחזור על טיפול באזיטרומיצין שהוא בדר"כ יותר יעיל מדוקסילין בטיפול במיקופלסמה.

יתכן גם שיש לך תהליך דלקתי את השופכה או הערמונית ללא זיהום. במקרה כזה יש לקבל תרופות אנטי-דלקתיות שהן אינן אנטיביוטיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים באיבר המין - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    09/06/2013

אפשר לחזור על טיפול באזיטרומיצין שהוא בדר"כ יותר יעיל מדוקסילין בטיפול במיקופלסמה.

יתכן גם שיש לך תהליך דלקתי את השופכה או הערמונית ללא זיהום. במקרה כזה יש לקבל תרופות אנטי-דלקתיות שהן אינן אנטיביוטיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו