מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יעוץקי10/06/2013
שלום רב בן זוגי ואני 3 שנים יחד מקיימים יחסים. לפני הוא היה עם המון בחורות אקראיות. לא ביקשתי שיעשה בדיקות למחלות וכו ושכבנו. לא נדבקתי עד היום בשום דבר , ולו לא היה שום דבר במהלך 3 השנים שאנחנו יחד. האם אחרי 3 שנים כדאי לעשות בדיקות או שאם עברו 3 שנים ולא נדבקתי בכלום ולו ב3 שנים הללו לא היה שום דבר אזי הכל תקין אצלו? התחלתי קצת לחשוש מכל הסיפורים שהוא סיפר ולא הגן על עצמו וקיים יחסים עם המון בחורות האם יש לי ממה לחשוש ? אני קצת מפחדת. תודה רבה על תשובתך אגב איזה בדיקות אני צריכה לבקש אם צריך?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון הרפס
מיכל11/06/2013היי,
לאחרונה עשיתי בדיקת דם לאבחון מחלות מין.
תוצאות בדיקת ההרפס יצאו כך: HSV (1+2) IgG Ab - Positive
HSV (1+2) IgM Ab - Positive
HSV-2 IgG Ab - Negative
מה משמעות התוצאות?
מדובר בהרפס גניטלי או אוראלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ - תגובה
ד``ר רונן הולנד12/06/2013כדאי לבצע בדיקות -
בדיקת דם לאיידס + סיפיליס.
בדיקת שתן כללית ואם יש כדוריות לבנות, לבצע גם PCR STD של השתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)