מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקודות דם שמתפוצצות על עור איבר מיןדוד24/06/2013
שלום רב אני בן 30 לפני שנתיים היתה לי קנדילומה שגילו וצרבו את כול הנגעים בחנקן והכול נעלם ומשהו מוזר הופיע לי עם הזמן
מזה שנתיים יש לי נקודות דם אדומות שנעשות אם הזמן שחורות ומבמגע מיני או באוננות הם מתפוצצות והדם לא מפסיק להעצר שזה מקרה מפחיד ולא יודע מה לעשות צירפתי תמונה שאולי יכולה לתת תשובה למה זה הנקודות דם האדומות שחורות הבולטות האלה שמתפוצצות במגע של אוננות או מקלחת עם סבון רחצה או במגע מיני שאני לא יכול לקיים יחסי מי עם אישתי כבר המון זמן רופא עור לא עוזר לי בתשובות ועל כן פניתי אליכם אולי לכם יש הסבר מקצועי רפואי למה שזה יכול להיות ואיך זה הגיע ואיך מטפלים בזה אבקש תשובה בהקדם באפשרי תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות דם שמתפוצצות על איבר מין
דוד26/06/2013שלום לא קיבלתי תשובה לגבי השאלה ששאלתי אני לא מבין למה
רופאי האתר הנכבדים לא עונים לשאלות אם אם זה מסובך בשבילם בגלל זה אתם פה הרופאים אבקש תשובה בהקדם אם אפשר תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודות דם שמתפוצצות על איבר מין
דוד01/07/2013שלום שוב אפשר לפחות לקבל הכוונה לאיזה רופא ללכת כי רופא העור שהיתי אמר שלא יודע על בעיה כזאת ואין לו תשובות חוץ מלהמשיך לעקוב אחרי הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודות דם שמתפוצצות על עור איבר מין - תגובה
ד``ר רונן הולנד08/07/2013יש לך כלי דם שטחיים שעלולים להופיע לאחר טיפול בחנקן.
אם יש דימומים חוזרים מציע לך לעבור צריבה שלהם עם מחט חשמלית אצל רופא עור או אורולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)