מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיהומים חוזריםליאת04/07/2013
שלום
אני בת 29 עם חבר קבוע מזה שנה, לפני 3 חודשים סבלתי מכאבי גרון עם סימני תפליט לבנים באזור השקדים. פניתי לרופאת המשפחה והיא נתנה לי רפאפן מבלי תוצאת משטח גרון. לאחר יומיים של נטילת התרופה החלתי לחוש נימלולים בפלג גוף תחתון, וגרד בכפות הידיים. הפסקתי עם הרפאפן מייד . פניתי לרופא משפחה אחר והוא חשד למחלת הנשיקה,(יש לציין שנדבקתי ב-EBV בשירות הצבאי) הופנתי לבדיקות מעבדה שבהם הופיע CMV Igg חיובי ונאמר לי כי אין מה לעשות בנידון.
לאחר שבוע וקצת, החל לי נפיחות בבלוטת הברטולין מלווה בהפרשות זיהומיות והופנתי לבדיקת PCR . תוצאות הבדיקה הראו כי יש לי M.huminis חיובי ו-U. Urealyticum חיובי . כטיפול ראשוני לפני התוצאות קיבלתי אוגמנטין 875 מ"ג לשבוע, שלא הועיל לאחר מכן , עם קבלת תוצאות הבדיקה קיבלתי רוליד 150 מ"ג לשבוע שגם לא הועיל. והטיפול האחרון שקיבלתי היה אופלודקס לשבוע. בסיום טיפול זה הופסקו ההפרשות. בבדיקת PCR נוספת שעשיתי, לאחר שבועיים מסיום הטיפול האחרון, שוב יצאו תוצאות חיוביות לגביי שני החיידקים שציינתי...
איני יודעת עוד למי לפנות, אשמח לקבל את עזרתכם ועצתכם מה לעשות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת הנשיקה
עינת05/07/2013לי היה סיפור של שנתיים של תסמינים שנחשדו כנספחים של מחלת הנשיקה
ונדדי בן כמה רופאים שלא יכלו לעזור לי והלעיטו אותי בתרופות שלא תרמו כלום.
מה שחיסל את התופעה הוא טיפול שצמחי שהוא בעניי היחיד בעולם
נגד מחלת הנשיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיהומים חוזרים - תגובה
ד``ר רונן הולנד08/07/2013לא ברור שהתסמינים שאת מציינת קשורים לחיידקים שצמחו.
בכל מקרה, האנטיביטיקות שקיבלת לא מכסות היטב את החיידקים הללו.
ממליץ לנסות טיפול באזיטרומיצין. אם התסמינים נמשכים, יש לבדוק מקורות אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)