זיהומים חוזרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיהומים חוזרים
    ליאת
    04/07/2013

שלום
    אני בת 29 עם חבר קבוע מזה שנה, לפני 3 חודשים סבלתי מכאבי גרון עם סימני תפליט לבנים באזור השקדים. פניתי לרופאת המשפחה והיא נתנה לי רפאפן מבלי תוצאת משטח גרון. לאחר יומיים של נטילת התרופה החלתי לחוש נימלולים בפלג גוף תחתון, וגרד בכפות הידיים. הפסקתי עם הרפאפן מייד . פניתי לרופא משפחה אחר והוא חשד למחלת הנשיקה,(יש לציין שנדבקתי ב-EBV בשירות הצבאי) הופנתי לבדיקות מעבדה שבהם הופיע CMV Igg חיובי ונאמר לי כי אין מה לעשות בנידון.
    לאחר שבוע וקצת, החל לי נפיחות בבלוטת הברטולין מלווה בהפרשות זיהומיות והופנתי לבדיקת PCR . תוצאות הבדיקה הראו כי יש לי M.huminis חיובי ו-U. Urealyticum חיובי . כטיפול ראשוני לפני התוצאות קיבלתי אוגמנטין 875 מ"ג לשבוע, שלא הועיל לאחר מכן , עם קבלת תוצאות הבדיקה קיבלתי רוליד 150 מ"ג לשבוע שגם לא הועיל. והטיפול האחרון שקיבלתי היה אופלודקס לשבוע. בסיום טיפול זה הופסקו ההפרשות. בבדיקת PCR נוספת שעשיתי, לאחר שבועיים מסיום הטיפול האחרון, שוב יצאו תוצאות חיוביות לגביי שני החיידקים שציינתי...
    איני יודעת עוד למי לפנות, אשמח לקבל את עזרתכם ועצתכם מה לעשות.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיהומים חוזרים

הוספת תגובה

• מחלת הנשיקה

עינת
    05/07/2013

לי היה סיפור של שנתיים של תסמינים שנחשדו כנספחים של מחלת הנשיקה
    ונדדי בן כמה רופאים שלא יכלו לעזור לי והלעיטו אותי בתרופות שלא תרמו כלום.
    מה שחיסל את התופעה הוא טיפול שצמחי שהוא בעניי היחיד בעולם
    נגד מחלת הנשיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיהומים חוזרים - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    08/07/2013

לא ברור שהתסמינים שאת מציינת קשורים לחיידקים שצמחו.

בכל מקרה, האנטיביטיקות שקיבלת לא מכסות היטב את החיידקים הללו.

ממליץ לנסות טיפול באזיטרומיצין. אם התסמינים נמשכים, יש לבדוק מקורות אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו