תוצאות של בדיקת PCR

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות של בדיקת PCR
    לי
    18/07/2013

שלום רב,
    מבדיקות פרטיות שנעשו לי נמצאו התשובות כי יש חיידקי-
    UREAPLASMA URCALYTCUM וגם חיידק PARVUM, בנוסף חיידקי מעיים שנלקחו מתרבית נרתיק- COLI וגם KLEBSIELLA PNEUMONIAC
    בעקבות זאת ניתן לי טיפול של אנטיביוטיקה OFLODEX לעשרה ימים ולחזור אחריי שבועיים מהטיפול שוב על PCR ותרבית.
    שאלתי היא- הבנתי שזו אנטיביוטיקה לדלקות בדרכי השתן, האם מתאמה לאבחנות שלי?
    האם בקו"פח לא אוכל לקבל בדיקת PCR לאחר טיפול? חייבת באופן פרטי?
    תודה לך על המענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות של בדיקת PCR

הוספת תגובה

• בבקשה אשמח לתגובה לגביי התוצאות

לי
    19/07/2013

אנא אל תפסחו .
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות של בדיקת PCR - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    20/07/2013

שלום,
    לא ציינת מה היו הסימפטומים בגללן עשית את הבדיקות וקיבלת טיפול. חיידקי מעי קיימים לעתים קרובות בתרביות נרתיק ולרוב אין להם משמעות קלינית.
    אין כל בעיה לעשות תרביות שתן ונרתיק (לא חייבים PCR לחיידקים שציינת) בקופ"ח.
    בברכה,
    ד"ר בינה כהן-סחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר בינה לשאלתך

לי
    21/07/2013

הסימפטומים שהיו לי הם שריפה עזה בנרתיק, הפרשות עכורות- צמיגיות בצבע לבן וגם אפרפר..תחושה בלתי נסבלת. אז בתחילת התהליך הלכתי לגניקולוג שעשה לי תרבית ומצא קנדידה ולכן קבלתי טיפולים שונים ומשונים של כמה סבבים לפטריה. לאחר שנואשתי נגשתי לרפואה פרטית- רופא מחלות מין שעשה לי בדיקת PCR שתן ותרבית ומצא את חיידקי המעיים (הוא אמר שהכמות שנמצאת שם היא רבה ואולי עושה לי את הדלקת ) וגם בדק מחלות מין ביניהן חיידקי האורפלסמה שכתבתי ולכן קבלתי את הטיפול של האנטיסיוטיקה אופלודקס.
    מאחר והתקציב שלי לא עומד בביקורים נוספים אצל הרופטא כולל בדיקות שעולות אלפיי שקלים, שאלתי היא האם בקופ"ח יוכלו לתת לי מענה לבדיקות חוזרות. ותוך כמה זמן אני אוכל לצפות לשיפור בסימפטומים הבלתי נסבלים- האנטיביוטיקה היא ל 10 ימים.

תודה לך על ההתייחסות והסבלנות

הנואשת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר בינה לשאלתך - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    22/07/2013

שלום רב,
    כמובן שתוכלי לקבל מענה גם בקופ״ח, תלוי ברופא אליו את מגיעה. חשוב שהטיפול יהיה באופן מושכל ולפי אבחנה משוערת.
    מרפאתי בבי״ח בילינסון עוסקת בדיוק בנושאים אלו, יש להגיע עם טופס 17 מקופח, אולם התורים אינם קרובים.
    בברכה,
    ד״ר בינה כהן סחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קובעת תור למרפאתך

לי
    22/07/2013

רק שאלה לי- כרגע אני לוקחת את האנטיביוטיקה שנתנה לי ללא הקלה מזה 5 ימים, האם כדאי לי להפסיק? אולי זה לא הכיוון...חוששת שבסוף תחזור או תתגבר שוב הפטריה כי אני לוקחת אנטיביוטיקה אולי כשאני לא צריכה. הבנתי שחיידקי המעיים שנמצאו לי וחיידקי האורופלסמה הם לא סיבה לנטילת אנטיביוטיקה, אבל הרטפא שהלכתי אליו אמר שאם יש לי את הסימפטומים של השריפה אז עליי ליטול אותה.

עד שאגיע לתור במרפאה בבלינסון, ניתן לתת לי כיוון, האם אני בכיוון הנכון? האם ייתכן שלא יעבור לי לאחר נ5 ימי אנטיביוטיקה מתוך 10 שניתנו לי??

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קובעת תור למרפאתך - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    22/07/2013

אני ממליצה לסיים את עשרת ימי הטיפול של האנטיביוטיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו