מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת STD כלליתעמיר21/07/2013
שלום. הייתי מעוניין לעשות בדיקת STD. האם ניתן לעשות זאת דרך קופת חולים? אם לא- היכן כן ניתן?
תוך כמה זמן מקבלים תשובות? האם בדיקה זו כוללת גם בדיקה של פפילומה? (אם לא- האם ניתן לעשות בדיקה של פפילומה דרך קופ"ח גם כן? ואם לא- היכן ניתן?)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת STD כללית - תגובה
ד``ר רונן הולנד21/07/2013בדיקות ל STD אפשר בהחלט לבצע דרך קופות החולים, התשובות הן לאחר כשבועיים.
יש גם מרפאות פרטיות שאצלן התשובות מהירות יותר.
למה אתה מתכוון בבדיקה לפפילומה ? אין בדיקות מעבדה המאבחנות או שוללות פפילומה אצל גברים. יש בדיקה גופנית שבאה לראות האם יש יבלות הדורשות טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
עמיר21/07/2013האם בדיקות מהירות יותר , שהן כאמור לא דרך קופ"ח, יעלו לי יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! - תגובה
ד``ר רונן הולנד21/07/2013ביקור במרפאה פרטית הוא תמיד יקר יותר מאשר ביקור בקופת חולים. התשובות מהירות יותר.
אם יש לך ביטוח מושלם, אתה זכאי להחזרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילו מרפאות פרטיות מומלצות?
עמיר21/07/2013מה סדר הגודל של המחיר במרפאה פרטית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרפאתך
עמיר21/07/2013במידה ויש לי ביטוח של מאוחדת גם זהב, גם שיא וגם עדיף אני מקבל על כך החזר מלא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)