מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפס גניטלילאה12/08/2013
שלום
אני נדבקתי מבן זוגי בהרפס גניטלי טופלתי וההתקף היה מאד קשה!! אני מחברה שמרנית יחסית ,ונורא דואגת בעניין ההדבקה,במקרה שלא נמשיך להיות ביחד ואכיר גבר חדש להתחתן ,אסור לו לדעת על העניין ,הבנתי שהסיכוי קיים שאני עלולה להדביק גם אם ההרפס נמצא במצב רדום ....?? מה עושים בסיטואציה כזו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס גניטלי - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר12/08/2013לאה שלום,
הדבקה גם ללא נגעים קיימת רק בהרפס מסוג 2 (האם את יודעת באיזה סוג נדבקת?), ושכיחה בעיקר בשנה הראשונה אחרי ההדבקות, כך שהסבירות להדבקה לאחר מכן אם אין לך סימפטומים היא קטנה.
עם זאת, עלייך לזכור שבהרםס 2 יש התלקחויות כלומר הופעה חוזרת של נגעים, ובמצב זה אין לקיים יחסים. אם תתחתני עם גבר אחר, האם לא עדיף לספר לו על כך מראש ולא לעמוד במצבים מביכים?
בברכה,
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס
לאה15/08/2013שוב שלום , תוצאות הבדיקה הם כך : hsv type 1-2 pcr. הוסבר לי אם אין נגעים ואין התפרצות של המחלה אז סיכוי נמוך שאני אדביק , נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס גניטלי המלצה חשובה
מישהי16/08/2013את יכולה להוריד את הצרה הזו בצורה משמעותית בטיפול ילומי שלא תארת לך שקיים.
זה טיפול אנטי וירלי צמחי ( לא נמצא בקופת חולים ) אלא באופן פרטי ואני אפרט לך.
זה טיפול פורץ דרך שבמקור מיועד למחלה וירלית אחרת לגמרי זו מחלת הנשיקה, התברר למטפל שפיתח את הטיפול למחלת הנשיקה כי הטיפול יעיל לכל משפחת המחלות הנגרמות ע"י נגיפי ההרפס כולל הרפס גניטלי.
עד לפני חצי שנה היו לי התקים נוראיים שלא יכולתי לשבת על כסא.
לרופאה כבר נמאס לתת לי זובירקס.
קבלתי את הטיפול הצמחי הזה למשך 5 ימים בשתייה ומרחתי משחה צמחית.
מאז היה לי רק התקף אחד בחצי השנה האחרונה וגם הוא היה חלש מאד.
את יכולה להגיע לאתר של המטפל אם תקישי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור.
בהצלחה לך ומקווה שתרמתי לך מידע שבעניי הוא מציל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר17/08/2013לאה שלום,
את יכולה לקחת טיפול מונע באופן קבוע למניעת הדבקה.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)