הרפס גניטלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס גניטלי
    לאה
    12/08/2013

שלום
    אני נדבקתי מבן זוגי בהרפס גניטלי טופלתי וההתקף היה מאד קשה!! אני מחברה שמרנית יחסית ,ונורא דואגת בעניין ההדבקה,במקרה שלא נמשיך להיות ביחד ואכיר גבר חדש להתחתן ,אסור לו לדעת על העניין ,הבנתי שהסיכוי קיים שאני עלולה להדביק גם אם ההרפס נמצא במצב רדום ....?? מה עושים בסיטואציה כזו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרפס גניטלי

הוספת תגובה

• הרפס גניטלי - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    12/08/2013

לאה שלום,
    הדבקה גם ללא נגעים קיימת רק בהרפס מסוג 2 (האם את יודעת באיזה סוג נדבקת?), ושכיחה בעיקר בשנה הראשונה אחרי ההדבקות, כך שהסבירות להדבקה לאחר מכן אם אין לך סימפטומים היא קטנה.
    עם זאת, עלייך לזכור שבהרםס 2 יש התלקחויות כלומר הופעה חוזרת של נגעים, ובמצב זה אין לקיים יחסים. אם תתחתני עם גבר אחר, האם לא עדיף לספר לו על כך מראש ולא לעמוד במצבים מביכים?
    בברכה,
    ד״ר בינה כהן סחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרפס

לאה
    15/08/2013

שוב שלום , תוצאות הבדיקה הם כך : hsv type 1-2 pcr. הוסבר לי אם אין נגעים ואין התפרצות של המחלה אז סיכוי נמוך שאני אדביק , נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרפס גניטלי המלצה חשובה

מישהי
    16/08/2013

את יכולה להוריד את הצרה הזו בצורה משמעותית בטיפול ילומי שלא תארת לך שקיים.

זה טיפול אנטי וירלי צמחי ( לא נמצא בקופת חולים ) אלא באופן פרטי ואני אפרט לך.

זה טיפול פורץ דרך שבמקור מיועד למחלה וירלית אחרת לגמרי זו מחלת הנשיקה, התברר למטפל שפיתח את הטיפול למחלת הנשיקה כי הטיפול יעיל לכל משפחת המחלות הנגרמות ע"י נגיפי ההרפס כולל הרפס גניטלי.

עד לפני חצי שנה היו לי התקים נוראיים שלא יכולתי לשבת על כסא.
    לרופאה כבר נמאס לתת לי זובירקס.
    קבלתי את הטיפול הצמחי הזה למשך 5 ימים בשתייה ומרחתי משחה צמחית.
    מאז היה לי רק התקף אחד בחצי השנה האחרונה וגם הוא היה חלש מאד.

את יכולה להגיע לאתר של המטפל אם תקישי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור.

בהצלחה לך ומקווה שתרמתי לך מידע שבעניי הוא מציל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרפס - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    17/08/2013

לאה שלום,
    את יכולה לקחת טיפול מונע באופן קבוע למניעת הדבקה.
    בברכה,
    ד"ר בינה כהן-סחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו