מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איזה בדיקות כדאי לעשות? מתי? איפה?עופר18/08/2013
שלום. אני גיי, בשנות ה-30 פלוס , בינתיים היו רק 5 פרטנרים ביחסים ארוכים בלבד, בכל חיי.
מסתבר שהאחרון, שהיה למשך שנתיים שלמות, היה מכור לחדרי סקס וחדרי חושך, אליהם היה הולך פעמיים שלוש בחודש ( 50-60 פעמים בתקופה של השנתיים ) . כשנודע לי התעמתתי, הוא הודה בהכל, וזרקתי אותו, והשאלה שלי היא איזה בדיקות מומלצות במצב שלי?
אני מעוניין לכסות את כל הבדיקות האפשריות.
אפריד ברשותכם איזה דברים אני עשיתי, ומה הוא עשה במסגרת הסקס.
מה שאני עשיתי : מה שהיה בינינו זה בעיקר מין אורלי שהענקתי לו, ונכנס לי הזרע שלו לחלל הפה והלוע שלי עשרות פעמים, ועבר דרך הוושט פחות מעשר. פעם אחת ליקקתי פי טבעת, וחדירות היו חמש פעמים ותמיד קיבלתי רק עם קונדום.
הבן אדם רופא!! כך שזה מזעזע לחשוב שהוא סקס מניאק שגם הולך לחדרי חושך. פיצצתי לו חצ'קונים בגב ואז הייתי מלקק לו את הגב.
מה שהוא עשה : הוא מעולם לא נחדר, ומעולם לא מעניק מין אוראלי, רק אקטיבי מה שנקרא. ביצעו בו מין אוראלי מספר פעמים דרך גלורי הול (חור שמסתבר שאתה דוחף את הפין שלך ואתה לא יודע מי נמצא מעבר לקיר, והאם הפה שלו מדמם, או האם ההוא קיבל עשרה אנשים עכשיו אחד אחרי השני שגמרו לו בפה, מיקס של זרע של כמה אנשים בפה אחד), וגם בן זוגי(לשעבר) היה מספק פופרס לאנשים במסדרון של חושך מוחלט (אתה לא רואה את עצמך) מסדרון שבו מתבצעות אורגיות המוניות בחושך, וגם היה עושה בחדרים פרטיים, הוא היה מבצע בהם מין אנאלי ואוראלי, האנאלי בטוח עם קונדום (זה בוודאות), וגם עשה פיסטינג למישהו שם (טוב... רופא....) וכולם הסתכלו. נורא.
חשוב לציין משהו חשוב, היה לו פעם מישהו קבוע בעבר שגר בחו"ל, וביחד היו שניהם הולכים לחדרי חושך בחו"ל, ואז הסתבר לבן זוגי (לשעבר) שההוא בחו"ל הוא נשא איידס, וכמובן שבן זוגי (לשעבר) עשה את כל הבדיקות האפשריות, אבל שמעתי על האפשרות שהוירוס יכול להתחבא ולא מתגלה בבדיקות. טוב. אם היה לו איידס אז הייתי רואה כדורים בבית, ואין.
במסגרת העימות, הוא הודה גם שיש גברים נוספים במקביל (אף אחד לא יודע על השני) שבאים אליו לדירה והוא מזיין אותם רק עם קונדום, ושולח אותם הביתה. נורא. מה נפל עליי. והיתה פעם שהוא רצה לחדור אליי בלי קונדום! ולא הסכמתי.
חשוב נוסף : אני בחשש גם אולי קרו מקרים שהוא חזר לבית שלנו אחרי הביקור שם, ולא עברו מספיק דקות/שעות, והוא לא התקלח, ואני מיד ביצעתי בו מין אוראלי, המועדון הזה הוא חמש עד עשר דקות הליכה מהבית שלו...
אני רוצה לסיים את הסיפור מאחורי, אני לא מבין במחלות מין, אני מבקש עזרה איזה בדיקות בדיוק לבקש, מתי לעשות אותן, ואיפה עושים בלי רישום מיותר.
מבחינת בדיקות שעשיתי בעבר : נבדקתי לאיידס לפני שנתיים ויצא תקין, וגם בדיקת כלמידיה לפני 7 שנים ויצא תקין, ולפני שנתיים בדיקת הפטיטיס בי וסי, ויצא תקין יש לי נוגדנים לשניהם אבל לא חולה, קיבלתי זריקת חיסון אחת לסי לפני עשר שנים.
מצטער מראש שיצא ארוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה בדיקות כדאי לעשות? מתי? איפה? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר22/08/2013עופר שלום,
לדעתי כדאי לחזור על בדיקת HIV, וכן על בדיקות לזיבה וכלמידיה. אם קיבלת חיסון להפטיטיס B ו-C הסבירות להדבקה אפסי אבל אפשר לבדוק שוב אם אתה רוצה. באופן כללי, חלק גדול מהזיהומים (למעט איידס) גורמים למחלה חריפה ואם אין לך סימפטומים יש סבירות גבוהה שאינך חולה.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)