קבלת מציצה עם קונדום מחשפנית בחו"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבלת מציצה עם קונדום מחשפנית בחו"ל
    ההיסטרי
    01/09/2013

קיבלתי מציצה מחשפנית מחו"ל שבוע שעבר בהולנד. תאריך ה22.8.
    פרטים:
    1. הקונדום הולבש היטב על הזין, לא היה שום מגע של הכוס שלה עם הגוף שלי. ב6-7 דקות שראיתי אותה לפני האקט היא לא נגעה באיבר המין שלה בכלל.
    2. לא חש בשום תופעה חריגה, אבל הבנתי שיש נגיפים שקטים שלא מרגישים אותם באופן מיידי (רוצחים שקטים), ויש גם עניין של תקופת דגירה.
    3. לא עשיתי שום חיסון נגד מחלות מין
    השאלות:
    1. לאיזה מחלות אני חשוף?
    2. באיזה פעילות עליי לנקוט עכשיו (אם קיבלתי משהו אני רוצה לדעת עליו, גם בשביל לטפל וגם בשביל לא להפיץ)? זה קצת מפדח אני בתול בן 32, לא עשיתי סקס והייתי בטוח שאם אני שם קונדום ורק מוצצים לי אני מוגן..
    3. בגלל שלא עשיתי שום חיסון, יש המלצות לחיסונים כלשהם שכדאי לי לברר לגביהם ואיפה מבררים? (מן הסתם אני אברר במרפאה המחסנת עם הרופא איזה חיסונים כדאי לי לקחת באופן אישי).

תודה רבה וחג ששמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קבלת מציצה עם קונדום מחשפנית בחו"ל - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    02/09/2013

מעבר מחלות במין אוראלי לצד המקבל מאד נדיר, על אחת כמה וכמה כשהיית עם קונדום - אין סיבה לדאגה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו