מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפססססאני06/09/2013
שלום רב, בבקשה עיזרו לי עשיתי מלא טעויות... הופיע לי פצע הרפס לפני כחודש ימים בשפתיים. כעשרה ימים לאחר שהופיע הפצע, ביצעתי מין אוראלי בבחור. יש לציין שכבר לא היה פצע או גלד אלא היה רק טיפה אדום. היום אני והבחור נפגשנו, שאלתי אותו אם בחודש האחרון היה לו משהו לא תקין- גרד פצעים וכו והוא אמר שלא... עדיין חששתי לשכב עמו אך היה רגע של איבוד שליטה והוא חדר אלי לכמה שניות עם קונדום...
האם הוא הדביק אותי בהרפס מסוג hpv 1 באיבר המין בהנחה שאני כבר הדבקתי אותו לפני חודש כשירדתי לו? האם העובדה שעשינו זאת עם קונדום מונעת את ההדבקה שלי?
אנא את עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפסססס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר08/09/2013הסבירות להדבקה בדרך שתיארת מאד מאד נמוכה - גם הסבירות שהדבקת אותו אינה גבוהה במועד שציינת, וגם הסבירות שהוא הדביק אותך כאשר הוא אסימפטוטי - אפסית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם ישרים?
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)