מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלמידיהדנה11/09/2013
האם יש אפשרות שגבר נדבק בכלמידיה
בדרך כלשהיא שהיא לא יחסי מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה - תגובה
ד``ר רונן הולנד11/09/2013קלמידיה היא מחלת מין - עוברת בזמן קיום יחסי מין (חדירות או אוראלי)
נדיר מאוד שהיא עובר במגע רגיל שהוא אינו יחסי מין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלמידיה- שאלה נוספת
דנה13/09/2013האם קיימת האפשרות שמישהו נשא של המחלה אך לא רואים את זה בתרבית שתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלמידיה- שאלה נוספת - תגובה
ד``ר רונן הולנד14/09/2013כן, האבחנה היא על פי שילוב של סימפטומים + בדיקת שתן כללית ולעיתים PCR של השתן.
החיידקים הללו אינם צומחים בתרבית שתן רגילה ולכן היא תהיה שלילית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מתוקנת
דנה15/09/2013כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון... הבדיקה שלי לכלמידיה יצאה שלילית.
כמו כן אין לי סימפטומים. הבדיקה של בן זוגי יצאה חיובית והייתה לו צריבה במתן שתן והפרשות מדי פעם. השאלה שלי היא האם זה אומר בוודאות שהוא קיים יחסי מין עם אישה שיש לה כלמידיה ונדבק ממנה, או שקיימת אפשרות שאני נדבקתי איכשהו לא דרך יחסי מין והדבקתי אותו ולא ניתן לראות את זה בבדיקות שלי ? חשוב לציין כי הוא טוען שלא קיים יחסי מין עם נשים אחרות.
מקווה שהייתי ברורה יותר...
תודה מראש
קמילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם נדבקים בכלמידיה מהתנשקות
דן15/09/2013עם אדם שיש לו כלמידיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)