טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, בזמן האחרון יש לי לא מעט גירודים באיזור של השערות שמעל לפין שלי, כלומר בין הבטן לפין. הגירודים קורים לי שם באיזור הזה למרות שאני מתקלח באיזור הזה טוב טוב בכל פעם שאני במקלחת ומסבן את האיזור יסודי. כמו כן יש לציין שאני לא מגלח את השערות שבאיזור הזה, האם יש קשר לזה וכדאי לי לגלח את האיזור שם של השערות אחת לכמה זמן? או לחילופין עלי לפנות לאורולוג שיתן לי איזה משחה או משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום, עליך לפנות לבדיקה, לרופא עור או לאורולוג. הגרד עלול לנבוע מכיני ערווה, מפטרת עורית ועוד. אין קשר לגילוח או אי גילוח השיער. בברכה, ד"ר בינה כהן-סחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד