חודש לאחר מציצה עם קונדום ונשיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חודש לאחר מציצה עם קונדום ונשיקה
    שאלונת
    23/09/2013

צרפתית עם חשפנית, הופיע לי פצעון קטן ממש מתחת לקצה הפין (באיזור איפה חתכו את החתיכה בברית מילה פחות או יותר ממש סמוך לפרנולום) זה מזכיר יותר פצע של אלרגיה קוטר של חצי מילימטר - הפצע עצמו לא מציק ולא מעיק, ובקושי נראה כרגע (רק שמביאים ביד מרגישים דגדוגון כזה נעים אפילו).

לדעתי אין קשר וזה סתם פצע הזעה, אבל בכל אופן מה עלי לעשות? האם יש צורך לרוץ לרופא במקרה כזה או לחכות לראות אם זה מחמיר? כרגע זה ממש לא מפריע לי אבל אני מפחד שזה תחילתו של התקף.

סה"כ אני מרגיש מצוין שום דבר חריג, שום צריבה במתן שתן, גם האיזור שם לא מציק לי אלא מתי שאני מאונן.
    מה הסיכוי שלי להידבק בהרפס באיבר המין מהפעולות שביצעתי (תזכורת, מציצה מחשפנית עם קונדום + נשיקה צרפתית) ? האם קיימת סבירות שצריכה להדליק לי נורה רצינית כי מדובר בהרפס מסוג 2? ואם כן יש איזה המלצות מה לעשות בהנחה שקופת חולים יתאפשר לי לראות רק שבוע הבא ביום ראשון?
    תודה רבה וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חודש לאחר מציצה עם קונדום ונשיקה - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    23/09/2013

פצע בודד שאינו כואב - זה לא מתאים להרפס.

יתכן בלוטת חלב שנסתמה. אפשר לחכות כמה ימים עד שתוכל להיבדק ע"י רופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה.

שאלונת
    23/09/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו