מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפסטופי28/09/2013
שלום
לצערי הרב לפני מספר חודשים בצעתי בדקת דם ואובחנתי ב
HERPESELECT-2 ELISA IGG (HSV-2
low positive
אני סובלת מהתקפים בערך כל חודשיים
מה ניתן לעשות?
עד כמה אני מדבקת?
האם אני עדיין עלולה להדביק גם עם שימוש בקונדום (שלא בזמן התקף)
זה נכון שאחרי שנה זה פחות מדבק?
וזה נכון שאני יכולה להדביק בכל מצב גם שלא בהתקף?
האם אאלץ לשכב עם קונדומים לתמיד?
והאם לנצח אסבול מהתקף בכל חודשיים?!!
מתוסכלת....
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר30/09/2013שלום רב,
ההדבקות בהרפס מסוג 2 אכן שכיחה יותר בשנה הראשונה לאחר ההדבקה הראשונית, ועלולה להיות גם בתקופה בה אין נגעים פעילים. שימוש בקונדום לא בהכרח יעזור, כי הנגעים מופיעים לרוב על העור ולא בתוך הנרתיק, כך שעדיין יש מגע של עור בעור באיזורים שאינם מוגנים ע"י קונדום. בתקופה זו מומלץ לקבל טיפול מניעתי קבוע כדי להפחית את שכיחות ההתקפים ואת הסיכון להדביק את בן הזוג. כדאי לפנות לרופא הנשים שלך לקבלת המלצה על טיפול.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול מדהים להרפס גניטלי
רעות05/10/2013אל תסתפקי לעולם בתשובה ממקור רפואי קונבציונלי ותמיד תחפש מידע בגוגל
חפש בגוגל הרפס גניטלי
כמו שאני מבינה זה אותו סוג לגברים ולנשים
אני טופלתי בטיפול מדהים במשחה צמחית וגם טיפול פנימי
זה משהו צמחי אנטי וירלי וכבר חצי שנה בלי התקף.
רעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)