טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
במשך כשנה ניסו לבדוק מה יש לי בנרתיק ראו זיהום ודלקות חוזרות ונישנות..אין סוף אנטיביוטיקה עד למעשה שבוע שעבר שעשו לי בדיקה ויצא לי u.ureal/parvum-pcr חיובי..אני רוצה לדעת סופית מה עלי לעשות לא סומכת כמעט על אף אחד יותר וממש מתוסכלת מהסיפור כאבים שלא נגמרים הפרשות לא נעימות מה לעשות?מה הטיפול בזה ומה זה בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תוצאת התרבית ככל הנראה לא קשורה לסימפטומים שאת מתארת. את צריכה לפנות לבדיקה מסודרת אצל רופא שמתמחה בבעיות של זיהומים נרתיקיים- אם אפשרי לך מבחינת מקום מגורייך ניתן לפנות למרפאתי בבילינסון, יש צורך בהפניה וטופס 17 מקופ"ח. ד"ר בינה כהן-סחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד