בדיקות שתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות שתן
    עידן
    07/10/2013

לפני שבוע ו 3 ימים הייתי אצל זונה , לא זכורות לי בעיות עם הקונדום כי לאחר יחסי המין ראיתי אותו קשור עם כ 1-2 סנטימטר זרע וזרקתי אותו לפח.
    4 ימים לאחר יחסי המין היה לי בלילה קרי לילה ויום למחרת ראיתי אדמומיות קטנה ממש בשפה אחת של איבר המין ולא יודע אם לקרוא לזה נפיחות ..אם כן היא הייתה ממש קטנה .
    יום או יומיים מחרת החלו לי צריבות קטנות במהלך השתן עד היום , קבעתי למחר תור לבדיקת דם אצל אחות , הם יגלו שם האם מדובר במחלת מין כמו דלקת שפוכה,זיבה, קונדילומה ?
    או לשם כך צריך בדיקות מיוחדת ?
    אני חושש מאוד מהעניין מפני שהייתי עם קונדום .. ואם נדבקתי אכן במחלת מין אז זה אומר שהקונדם לא הגן עלי ואני חשוף בפני כל המחלות למיניהם כמו איידס אפילו ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות שתן

הוספת תגובה

• בדיקות שתן - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    07/10/2013

כדי לשלול דלקת של השופכה, צריך לבצע בדיקת שתן כללית ולבדוק האם יש לויקוציטים (כדוריות לבנות). אין צורך בבדיקות דם.

אם הקונדום היה עליך בזמן החדירה, הסיכוי לאיידס הוא אפסי.

בכל מקרה - אם אתה נוהג לבקר אצל נערות ליווי, אתה צריך לבצע פעם בחצי שנה בדיקת דם לאיידס + עגבת + בדיקת שתן כללית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ומחכה לתגובה נוספת

עידן
    08/10/2013

ראשית התכוונתי שיש לי בדיקת שתן מחר בבוקר ..
    יש לי מספר שאלות שאני פשוט חייב תשובות עליהם כדי להבין את המצב שלי ...
    1.אז מה בעצם יכולים לדעת בבדיקות השתן חוץ מלדעת אם מדובר בדלקת השפוכה ? הם יכולים לדעת גם לגבי מחלות אחרות כמו זיבה ,קונדילומה ? כי יש לי אדמומיות קטנה ושפה אחת באיבר המין .
    2.יכול להיות שהאדמומיות הקטנה(ולא יודע אם לקרוא לזה גם נפיחות אם כן היא ממש קטנה) שנהייתה לי בשפה אחת מאיבר המין יכול להיות שהיא נהייתה בגלל דלקת השפוכה ותעבור לאחר הטיפול בה ? כי אני מפחד שזה משהו אחר כמו זיבה או קונדילומה (קראתי עליהם שזה פצע או יבלת )
    3.הקונדום היה עלי... לא יודע אם נקרע או משהו אבל לא חושב כי הוא היה קשור לאחר מכן וראיתי בו כ1-2 סנטימטר זרק וזרקתי אותו , את אמרת שאם הקונדום היה עלי הסיכוי להדבק באיידס הוא אפסי .. אז איך ניתן להסביר את הצריבות שהתחילו לי בשתן , לפי דעתי זאת דלקת מסויימת .... היא הרי כנראה נגרמה מהסקס לא ? כי זה לא קרה לי לפני וקרה בעיתוי של 5 ימים לאחר קיום יחסי המין ... אז אם היא נגרמה מזה אז כנראה זה אומר שהקונדום לא הגן עלי ובגלל זה אני חושש מאיידס ושאר המחלות ....

בבקשה מחכה לתשובה זה חשוב ..... תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו