מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדבקות במחלת הכלמידיה או זיבהאלכס G08/10/2013
שלום רב
יש לי פרטנרית קבועה ואנו מקיימים יחסי מין ללא קונדום היא על גלולות
אנחנו ביחד כבר כמה חודשים בערך 3 חודשים
אני לא שכבתי עם אף פרטנרית אחרת במהלך כל התקופה אשר אני איתה.
לפני כשבועיים בערך לאחר יחסי המין איתה התחילה צריבה בשתן מעט אדמומיות בקצה של הפין והפרשות בצבע בז' סמיכות
לאחר חיפוש באינטרנט הבנתי כי יש לי מחלת מין - כנראה כלמידיה או זיבה
השאלה שלי היא:
האם בכדי שהיא תידבק במחלה ותעביר לי אותה היא הייתה חייבת לקיים יחסי מין עם פרטנר אחר?
אם הייתה לי פעם את אותה המחלה רק לפני המון שנים - מעל 5 שנים
האם יש סיכוי שזה התפרץ שוב?
אודה על תשובתכם הכנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות במחלת הכלמידיה או זיבה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר14/10/2013שלום רב,
נשמע לי שאתה קופץ למסקנה מהר מדי וכבר נתת לעצמך אבחנה מאד ספציפית מבלי שלמעשה נבדקת ובוצעה תרבית. מאד מומלץ לפנות לבדיקה מסודרת אצל רופא ולא להסתפק באבחנות דוט קום.
לשאלתך, גם אם נדבקת מבת זוגך בכלמידיה או זיבה, יתכן שהיא נדבקה מבן הזוג שהיה לה לפניך, זה לא בהכרח אומר שהיא קיימה יחסים עם גבר אחר בשלושת החודשים האחרונים.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)