מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלת מין שעוברת לגבר לאישה ללא תסמיאנונימי28/03/2008
עשיתי מין לא מוגן לפני כשנה נבדקתי לאיידס אבל לא עשיתי אף בדיקה אחרת , הופיע לי משהו על העטרה של הפין משהו שנראה כמו פצע לחץ קטן וזה עבר אחרי שבוע שבועיים , זה היה כמו מין נקודה שיש על הפנים הוצאתי את התוכן התוכן היה לבן ולא כל כך רך , זה לא גירד לא כאב לא השפיע עלי חוץ מזה שראיתי את זה שם כשבדקתי כי פחדתי שנידבקתי ממשהו , עכשיו יש לי חברה כבר חצי שנה בערך חצי שנה אחרי המקרה היא חולה בסכרת ויש לה דלקת באיבר המין בהתחלה חשבנו שזה נובע מהמחלה כי הסוכר שלה לא מאוזן . עכשיו אנחנו חוששים שאולי היא הודבקה ממני במשהו , חשוב לי לציין שהסימן שהיה לי נעלם ואין אותו כבר שנה ואין שום סימן אחר . האם יכול להיות שהדבקתי אותה במשהו? התחלנו לחשוב שאולי אני הדבקתי אותה כי התסמינים שיש לה לא תסמינים רגילים של דלקת שנובעת בעקבות סכרת יצא לה דימום פעם אחרי שקיימנו יחסים וזה לא היה בזמן מחזור וכואב לה באזור השחלות .
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת מין שעוברת לגבר לאישה ללא תסמי
ד``ר שרגא וקסלר03/04/2008לגבי מה שהיה ועבר אולי זה מולוסקום קונטגיוזום ואולי דלקת זקיק שיער.
לגבי דימום אחרי יחסי מין - ממליץ לחברתך להבדק ולשלול דלקת צואר.
אשמח לעזור.
ד"ר שרגא וקסלר
מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
ובמחלות מין לנשים ולגברים
03-6956867
052-2453662* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)