מחלת מין שעוברת לגבר לאישה ללא תסמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת מין שעוברת לגבר לאישה ללא תסמי
    אנונימי
    28/03/2008

עשיתי מין לא מוגן לפני כשנה נבדקתי לאיידס אבל לא עשיתי אף בדיקה אחרת , הופיע לי משהו על העטרה של הפין משהו שנראה כמו פצע לחץ קטן וזה עבר אחרי שבוע שבועיים , זה היה כמו מין נקודה שיש על הפנים הוצאתי את התוכן התוכן היה לבן ולא כל כך רך , זה לא גירד לא כאב לא השפיע עלי חוץ מזה שראיתי את זה שם כשבדקתי כי פחדתי שנידבקתי ממשהו , עכשיו יש לי חברה כבר חצי שנה בערך חצי שנה אחרי המקרה היא חולה בסכרת ויש לה דלקת באיבר המין בהתחלה חשבנו שזה נובע מהמחלה כי הסוכר שלה לא מאוזן . עכשיו אנחנו חוששים שאולי היא הודבקה ממני במשהו , חשוב לי לציין שהסימן שהיה לי נעלם ואין אותו כבר שנה ואין שום סימן אחר . האם יכול להיות שהדבקתי אותה במשהו? התחלנו לחשוב שאולי אני הדבקתי אותה כי התסמינים שיש לה לא תסמינים רגילים של דלקת שנובעת בעקבות סכרת יצא לה דימום פעם אחרי שקיימנו יחסים וזה לא היה בזמן מחזור וכואב לה באזור השחלות .

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחלת מין שעוברת לגבר לאישה ללא תסמי

ד``ר שרגא וקסלר
    03/04/2008

לגבי מה שהיה ועבר אולי זה מולוסקום קונטגיוזום ואולי דלקת זקיק שיער.
    לגבי דימום אחרי יחסי מין - ממליץ לחברתך להבדק ולשלול דלקת צואר.
    אשמח לעזור.

ד"ר שרגא וקסלר
    מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
    ובמחלות מין לנשים ולגברים
    03-6956867
    052-2453662

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו