טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שמי אלון בן 20 מקיים יחסי מין בתדירות גבוה ( עם נשים ) לפני כשנה קיימתי יחסי מין ולאחר כמה ימים הופיע לי על איבר המין ממש בפתח השופכה אדמומיות שלא חלפה כבר שנה ביקרתי אצל אין ספור רופאים וביצעתי בדיקות לכלמידיה זיבה עגבת איידס הכל יצא שלילי, מאז אותו מקרה הבחנתי בבעיה שהתפתחה אצלי והיא שכאשר אני לאחר שאני גומר כעבור 5 6 דקות מתחיל להכאיב לי באזור הפין (ממש לחץ כזה של חייב להשתין ) רק לאחר השתנה הכאב חולף השאלה שלי היא האם סימפתום זה מוכר ? האם זה מעיד על מחלת מין שלא אובחנה אצלי ?
אשמח אם תתנו תשובה מספקת ומוסברת , תודה , אלון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאז אותו מקרה הבחנתי גם בזרע שמופרש בעת השתנה זה קורה בדרך כלל לאחר גמירה יום ואפילו יומיים אחרי .. חשוב לציין שאני מגיע למצב של גמירה קרוב לפעם ביומים האם זו תופעה נורמאלית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד