חשש שלא עוזב אותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש שלא עוזב אותי
    עידן
    27/10/2013

הייתי אצל זונה לפני כשלושה שבועות..קיימנו יחסי מין עם קונדום ...לאחר כ 5 ימים היה לי קרי לילה והחלו לי צריבות קטנות בשתן ואדמומיות בחור של איבר המין (לא יודע אם לקרוא לזה גם נפיחות אני לא חושב..רואים אדמומיות כזאת ורדרדה ).
    עשיתי בדיקת שתן כללית (לא של מחלות מין) ויצא תקין ..הצריבה עברה לי לאחר מספר ימים אך כשאוננתי כשבוע לאחר המקרה הרגשתי צריבה והאדמומיות הורדרדה קיימת עד היום...לא יודע אם יש לי הפרשות ...לאחר שתן יש לי קצת אבל אני לא בטוח שזה לא היה לפני כי זה נראה לי טבעי אחרי שתן שישארו טיפות קטנות .
    1. מה הסיכוי שמדובר במחלת מין ? האדמומיות עדיין לא עוברת ואם אני יאונן עכשיו יש מצב שתהיה צריבה, התסמינים לפי מה שקראתי מעידים על מחלות מין למרות שהייתי עם קונדום ...
    2. נזכרתי שלאחר יחסי המין נכנסתי למקלחת שם ובקשתי ממנה מגבת (לא ידוע לי אם היא הייתה משומשת אני מתאר לעצמי בטח) היא אמרה לי שהיא תביא הסתובבה אחורה והביאה איזה מגבת מקופלת ממדף כלשהו ...ונגבתי עם מגבת ... ייתכן שבניגוב איבר המין מהמגבת נדבקתי ?? יש לציין שהיו מספר לקוחות לפני ... וראיתי באיזה אתר מסויים עכשיו שכתוב על כלמידיה "ממספר מחקרים שנערכו, נמצא כי המחלה עלולה לעבור גם מגורמים משניים, כגון: שימוש במגבות של אנשים אחרים, שירותים מלוכלכים, מגע לא נקי וכדומה"
    3. נגיד שהלקוחות שהיו לפני שטפו את איבר המין וניגבו עם המגבת הזאת ובאמצע הניגוב יצאו הפרשות קטנות .. ואני לאחר מכן נגבתי באותה מגבת אז ההפרשות שיצאו ללקוחות שלפני מתייבשות ומבטלות את הסיכוי להדבק עד שאני התנגבתי במגבת ? או שניתן להדבק מהם גם לא באותו רגע שאני מנגב ?
    4.מה לגבי ההפרשות הקטנות של כמה טיפות שיש לי לאחר שתן ? זה טבעי ? לא שמתי לב אם היו לי לפני...

אני מפחד מאוד....מכל סוגי מחלות המין שלא נדע ....

בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש שלא עוזב אותי

הוספת תגובה

• תשובה בבקשה?

עידן
    29/10/2013

מחכה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו