כלמידיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלמידיה
    א
    31/10/2013

שלום
    לאחר שנתים של זוגיות בת זוגתי אובחנה בכלמידיה במהלך בדיקת שתן שביצעה, עקב צריבה שהיתה לה.
    אינני יודע מתי נדבקה ויתכן שהיא נושאת את הזיהום כבר הרבה שנים (היא בת 30).
    ככל הנראה שגם לי יש כי יש לי תקופה ארוכה צריבה קלה במתן שתן. כרגע שנינו התחלנו טיפול אנטיביוטי.

האם קיימת סכנה לפריון שלה או שלי? האם נוכל בעתיד להביא ילדים?
    אני מאוד חושש שלא נוכל להיכנס להריון ולגבי הסכנות שבכך
    האם יש דרך לבדוק את הפריון שלנו והאם כדאי לבדוק?
    והאם קיימות סכנות נוספות או בדיקות שצריך לעשות או שאנחנו יכולים להיות רגועים?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלמידיה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תשובה בבקשה

א
    04/11/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלמידיה - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    04/11/2013

פגיעה בפריון האישה כתוצאה מזיהום בכלמידיה עלולה להופיע אם הזיהום מתפשט לרחם ולחצוצרות. לפי תיאורך לא היה זיהום כזה והסיכון לפגיעה בפוריות של בת זוגך - קטן. לגבי השפעה על פוריות הגבר - נושא זה אינו ברור דיו, ומדובר במצב לא שכיח שהסיבה לו אינה ברורה.
    יש לזכור שאחוז מסוים מהאוכלוסיה סובל מבעיית פריון מסיבות שונות, רובן המכריע אינו כתוצאה ממחלה זיהומית. אין סיבה להכנס ללחץ כעת, ואין בדיקות שיכולות בוודאות לנבא בעיה ביכולת להרות. בדיקת זרע לא צפויה להיות מושפעת מזיהום בכלמידיה לאחר שטופלת.
    בברכה,
    ד"ר בינה כהן-סחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלמידיה - שאלה נוספת

א
    05/11/2013

תודה על תגובתך
    שאלה קטנה : כיצד ניתן לדעת אם הזיהום התפשט לרחם ולחצוצרות?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלמידיה - שאלה נוספת - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    05/11/2013

לפי הסימפטומים - מדובר בזיהום שלרוב מלווה בחום וכאבי בטן, ודורש טיפול אנטיביוטי ממושך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו